Brand: Camry
ADL-CR 1267

Incalzitor electric din inox cu robinet pentru vin, ceai, apa, cafea, capacitate 8.8l, putere 950w

212.00 lei

+
Incalzitor electric din inox cu robinet pentru vin, ceai, apa, cafea, capacitate 8.8L, putere 950W
Incalzitor electric din inox cu robinet pentru vin, ceai, apa, cafea, capacitate 8.8L, putere 950W

Incalzitor electric din otel inoxidabil cu robinet, capacitate 8.8L, putere 950W

Fabricat din oțel inoxidabil, incalzitorul CR 1267 vă permite să încălziți lichide și să mențineți temperatura acestora. De neînlocuit timpul pauzelor din timpul conferințelor, precum și la diverse tipuri de afaceri, întâlniri academice și sociale. Datorită mobilității sale, este perfect ca echipament pentru companiile care pregătesc evenimente. Incalzitorul Camry este simplu de utilizat și, în plus, aveti siguranța utilizării (mânere cu protectie incalzire și robinet).

Specificatii tehnice:
-Capacitate: 8.8 litri.
-Fabricat din oțel inoxidabil.
-Funcția de mentinere a temperaturii.
-Functia de control a temperaturii de la 30 la 100 de grade.
-Mânerele cu protectie incalzire.
-Putere: 950W.
-Alimentare: 220-240V 50Hz.

Producator:CamryCod:ADL8-CR 1267

Poti comanda online produsul Incalzitor electric din inox cu robinet pentru vin, ceai, apa, cafea, capacitate 8.8L, putere 950W la pretul de 212lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Incalzitor electric din inox cu robinet pentru vin, ceai, apa, cafea, capacitate 8.8l, putere 950w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Incalzitor electric din inox cu robinet pentru vin, ceai, apa, cafea, capacitate 8.8l, putere 950w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 212.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Incalzitor electric din inox cu robinet pentru vin, ceai, apa, cafea, capacitate 8.8l, putere 950w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 212.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 212.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-CR 1267 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Incalzitor electric din inox cu robinet pentru vin, ceai, apa, cafea, capacitate 8.8l, putere 950w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-CR 1267 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Incalzitor electric din inox cu robinet pentru vin, ceai, apa, cafea, capacitate 8.8l, putere 950w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Incalzitor electric din inox cu robinet pentru vin, ceai, apa, cafea, capacitate 8.8l, putere 950w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Incalzitor electric din inox cu robinet pentru vin, ceai, apa, cafea, capacitate 8.8l, putere 950w

Comanda cu incredere