Brand: ManiaMall
APT-AK84

Incalzitor de lichide argintiu cu 4 porturi usb

20.00 lei

+
Incalzitor de lichide Argintiu cu 4 porturi usb

Incalzitor lichide Argintiu cu 4 porturi usb
-4 porturi USB 1.1
-viteza maximă de transmisie de 12 Mb / s
-capacitatea de a conecta până la 127 dispozitive USB
-menține temperatura de 50-60 grade.
-nu există drivere necesare
-consum de putere medie: 2.5W DC -5V
-abilitatea de a dezactiva încălzirea din buton (de pe carcasă)Producator:ManiaMallCod:APT-AK84

Poti comanda online produsul Incalzitor de lichide Argintiu cu 4 porturi usb la pretul de 20lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Incalzitor de lichide argintiu cu 4 porturi usb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Incalzitor de lichide argintiu cu 4 porturi usb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 20.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Incalzitor de lichide argintiu cu 4 porturi usb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 20.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 20.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AK84 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Incalzitor de lichide argintiu cu 4 porturi usb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AK84 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Incalzitor de lichide argintiu cu 4 porturi usb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Incalzitor de lichide argintiu cu 4 porturi usb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Incalzitor de lichide argintiu cu 4 porturi usb

Comanda cu incredere