Brand:
LUX-ARM-193303

Imitator cu efect turbo sound pentru evacuare - fluier toba pentru motoare 1600-2000cc marime m

43.00 lei

+
Imitator cu Efect Turbo Sound pentru Evacuare - Fluier Toba pentru Motoare 1600-2000cc Marime M
Imitator cu Efect Turbo Sound pentru Evacuare - Fluier Toba pentru Motoare 1600-2000cc Marime M

Detalii Pipa fluier toba (exhaust pipewhistler)

Fa-ti masina sa sune ca un turbo charger! Atasati o pipa turbo care fluiera la teava de esapament si cand accelerati face ca masina ta sa scoata un sunet fals turbo charger. Turbo Whistler este un dispozitiv de aluminiu care se potriveste cu usurinta la capatul tevii de esapament. La accelerare face masina sa suna ca un fals turbocompresor. La unele masini suna ca o mica lovitura la supape( blow off valve). Toti prietenii dvs. vor crede ca ave-ti un turbocompresor sub capota! Cea mai bun lucru la turbo Whistler este ca dureaza numai cateva secunde pentru a o atasa. Nu e nevoie de sudura sau de gaurire. Puteti desprinde usor de la evacuare pipa si auzi sunetul turbo pe toate masinile prietenilor dvs. !!!Cod:LUX-ARM-193303

Poti comanda online produsul Imitator cu Efect Turbo Sound pentru Evacuare - Fluier Toba pentru Motoare 1600-2000cc Marime M la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Imitator cu efect turbo sound pentru evacuare - fluier toba pentru motoare 1600-2000cc marime m , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Imitator cu efect turbo sound pentru evacuare - fluier toba pentru motoare 1600-2000cc marime m poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Imitator cu efect turbo sound pentru evacuare - fluier toba pentru motoare 1600-2000cc marime m prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul LUX-ARM-193303 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Imitator cu efect turbo sound pentru evacuare - fluier toba pentru motoare 1600-2000cc marime m se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul LUX-ARM-193303 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Imitator cu efect turbo sound pentru evacuare - fluier toba pentru motoare 1600-2000cc marime m , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Imitator cu efect turbo sound pentru evacuare - fluier toba pentru motoare 1600-2000cc marime m a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Imitator cu efect turbo sound pentru evacuare - fluier toba pentru motoare 1600-2000cc marime m

Comanda cu incredere