Brand: APT
APT-ZD63C

Iluminat led decorativ pentru spite bicicleta cu 3 tipuri de iluminare, culoare verde

15.00 lei

Iluminat LED Decorativ pentru Spite Bicicleta cu 3 Tipuri de Iluminare, Culoare Verde

Iluminat LED Decorativ pentru Spite Bicicleta cu 3 Tipuri de Iluminare, Culoare Verde

Pretul este pentru 1 bucata !!!


Lumina LED pentru spite de bicicleta pe baterie


Dispozitivul cu LED-uri este accesoriul perfect pentru bicicliști, pentru îmbunãtãțirea siguranței rutiere. Montate pe spițele bicicletei, face ca roata sa fie vizibila de departe. Produsul de ușor de instalat și rezistent la șocuri. Functioneaza cu o baterie CR2032.Specificații:- Lumina atasabila pe spita de bicicleta


- La viteza corespunzatoare creaza impresia de cerc luminos


- Se recomanda 1-2 buc./roata


- Cu ilumuinare continua sau intermitenta


- LED economic, functioneaza cu baterie
Alimentare: baterie CR2032 (inclusa)


Material: plastic


Culoare: verde


Moduri de operare: lumină continuă, efect stroboscopic, intermitent liniștit
Licuricii pentru Spitele Rotilor Bicicletelor decoreaza cu un efect luminos maxim rotile bicicletei tale!

Se monteaza foarte simplu pe spitele rotilor si are 3 tipuri de iluminare intermitenta.


Lumina spite pentru roti bicicleta este un dispozitiv cu forma aerodinamica care se prinde pe spitele bicicletei dumneavoastra. Ilumineaza spectaculos rotile bicicletei in timpul mersului, in special la viteza mare.


Creeaza un efect luminos tip neon in timpul mersului cu bicicleta, ca si cand chiar rotile ar fi luminoase. Pentru a crea acest efect, este nevoie sa se monteze mai multe luminite pe rotile bicicletei.


Tipul de iluminare dorita se poate alege apasand butonul de pe dispozitivul care emite lumina pentru spitele de la rotile bicicletei. Se prinde usor pe spite cu ajutorul unui canal increstat in dispozitiv. Lumina pentru bicicleta este rezistenta la apa.Functioneaza cu o baterie CR2032 sau cu doua baterii CR2016. Baterie inclusa, produsul este gata de a fi utilizat.

Invelis din plastic rezistent la socuri si la umezeala.

Producator:APTCod:APT5-ZD63C

Poti comanda online produsul Iluminat LED Decorativ pentru Spite Bicicleta cu 3 Tipuri de Iluminare, Culoare Verde la pretul de 15lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Iluminat led decorativ pentru spite bicicleta cu 3 tipuri de iluminare, culoare verde , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Iluminat led decorativ pentru spite bicicleta cu 3 tipuri de iluminare, culoare verde poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 15.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Iluminat led decorativ pentru spite bicicleta cu 3 tipuri de iluminare, culoare verde prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 15.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 15.00 lei cat costa produsul cu codul APT-ZD63C nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Iluminat led decorativ pentru spite bicicleta cu 3 tipuri de iluminare, culoare verde se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-ZD63C atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Iluminat led decorativ pentru spite bicicleta cu 3 tipuri de iluminare, culoare verde , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Iluminat led decorativ pentru spite bicicleta cu 3 tipuri de iluminare, culoare verde a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Iluminat led decorativ pentru spite bicicleta cu 3 tipuri de iluminare, culoare verde

Comanda cu incredere