Brand: Palmonix
MXY-2347

Husa universala subacvatica waterproof, dimensiuni 20,2x11,5cm, culoare negru

24.00 lei

+
Husa universala subacvatica waterproof, dimensiuni 20,2x11,5cm, culoare Negru
Husa universala subacvatica waterproof, dimensiuni 20,2x11,5cm, culoare Negru

SPECIFICAȚII:
-culoare: negru.
-dimensiuni (lungime / lățime): 20,2x11,5cm.
-dimensiuni interne (lungime / lățime): 14,2 x8 cm.
-dimensiune telefon: până la 5,5".
-material: PVC + ABS.
-potrivita, printre altele, pentru: Apple iPhone 6 Plus, iPhone 6 5S 5C 4S, Galaxy Note 4, S6, S5, S4, S3, LG G3, LG G4, HTC One M8, HTC One M7, HTC One Max, Xperia Z1 Sony, Z2, M4, M5 și altele.
-greutate: ~ 45g.

Setul contine:
-husa.
-șnur.

Husa practică impermeabilă pentru telefon protejează perfect telefonul împotriva apei și a umidității, de exemplu atunci când alergați sau faceți o plimbare cu bicicleta în ploaie. Perfect pentru înot, navigație, plajă, etc. Proiectat pentru smartphone-uri cu o dimensiune a ecranului de până la 5.5 inch. Husa este echipata cu un sistem de blocare sigur și convenabil, în două puncte, care protejează complet telefonul împotriva apei și murdăriei.

Este, de asemenea, potrivit pentru protejarea documentelor, a cardurilor de credit, a banilor etc. împotriva umezelii. Husa are o fereastră transparentă (pe ambele părți) încorporată prin care se poate utiliza functia touchscreen a telefonului - chiar și după contactul cu apa. Odată pliată, puteți pune husa în buzunar. În plus, este inclus un șnur, astfel încât să puteți prinde husa în jurul mâinii, de ex.

Producator:PalmonixCod:MXY22-2347

Poti comanda online produsul Husa universala subacvatica waterproof, dimensiuni 20,2x11,5cm, culoare Negru la pretul de 24lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Husa universala subacvatica waterproof, dimensiuni 20,2x11,5cm, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Husa universala subacvatica waterproof, dimensiuni 20,2x11,5cm, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 24.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Husa universala subacvatica waterproof, dimensiuni 20,2x11,5cm, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 24.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 24.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-2347 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Husa universala subacvatica waterproof, dimensiuni 20,2x11,5cm, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-2347 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Husa universala subacvatica waterproof, dimensiuni 20,2x11,5cm, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Husa universala subacvatica waterproof, dimensiuni 20,2x11,5cm, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Husa universala subacvatica waterproof, dimensiuni 20,2x11,5cm, culoare negru

Comanda cu incredere