Brand: Carpoint
BIT-310021

Husa scaun auto cu incalzire electrica 12v carpoint, 2 trepte incalzire

65.00 lei

+
Husa Scaun Auto cu Incalzire Electrica 12V Carpoint, 2 Trepte Incalzire

Husa Scaun Auto cu Incalzire Electrica 12V Carpoint, 2 Trepte Incalzire

Husa auto scaun cu incalzire 12V comutator cu trei trepte : OFF / HI / LOW

Husa auto scaun cu incalzire Husa cu incalzire si siguranta 10 amp.

Are termostat ce protejeaza impotriva supraincalzirii. Usor de montat se fixeaza cu chingi elastice.

Cu cablu lung de 1,30 metri si comutator cu trei trepte : OFF / HI / LOW Mufa de la bricheta are inclus o siguranta de sticla cilindrica de 10 Amp si 30 mm lungime.

Tensiune: 12V O alegere excelenta pentru diminetile reci !!! Incalzita pe toata suprafata Greutate: 1,20 kg.

OMOLOGATA EUROPEAN !!!

Garantie si siguranta. Produs de calitate. Orice produs este asigurat pana la primirea de catre clientul nostru. In limita stocului disponibil. Pozele pot avea titlu informativ.Poti comanda online produsul Husa Scaun Auto cu Incalzire Electrica 12V Carpoint, 2 Trepte Incalzire la pretul de 65lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Husa scaun auto cu incalzire electrica 12v carpoint, 2 trepte incalzire , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Husa scaun auto cu incalzire electrica 12v carpoint, 2 trepte incalzire poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 65.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Husa scaun auto cu incalzire electrica 12v carpoint, 2 trepte incalzire prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 65.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 65.00 lei cat costa produsul cu codul BIT-310021 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Husa scaun auto cu incalzire electrica 12v carpoint, 2 trepte incalzire se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul BIT-310021 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Husa scaun auto cu incalzire electrica 12v carpoint, 2 trepte incalzire , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Husa scaun auto cu incalzire electrica 12v carpoint, 2 trepte incalzire a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Husa scaun auto cu incalzire electrica 12v carpoint, 2 trepte incalzire

Comanda cu incredere