Brand: IsoTrade
MXY-4399

Husa scaun auto 12v cu incalzire si 2 trepte de temperatura, culoare negru

60.00 lei

+
Husa Scaun Auto 12V cu Incalzire si 2 Trepte de Temperatura, Culoare Negru
Husa Scaun Auto 12V cu Incalzire si 2 Trepte de Temperatura, Culoare Negru

SPECIFICAȚII:
-culoare: negru.
-tensiune: 12V.
-putere: 32W - 44W.
-consumul maxim de energie: 5A.
-dimensiuni (lungime / lățime totală): 97x48cm.
-lungime cablu: 120cm.
-greutate: 45g.

Setul include:
-husa scaun cu benzi elastice.
-6 x cârlige.

Husa este fabricată din material antiderapant. Foarte confortabil, mai ales pentru o călătorie lungă.

Soluția perfectă pentru cei care prețuiesc confortul și comoditatea și pentru cei care petrec mult timp în spatele volanului. Dimensiunea universală a husei permite utilizarea pentru cele mai multe modele auto.

Husa este fixata cu elastice și cârlige, împiedicand-o astfel să se miște.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-4399

Poti comanda online produsul Husa Scaun Auto 12V cu Incalzire si 2 Trepte de Temperatura, Culoare Negru la pretul de 60lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Husa scaun auto 12v cu incalzire si 2 trepte de temperatura, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Husa scaun auto 12v cu incalzire si 2 trepte de temperatura, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 60.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Husa scaun auto 12v cu incalzire si 2 trepte de temperatura, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 60.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 60.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4399 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Husa scaun auto 12v cu incalzire si 2 trepte de temperatura, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4399 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Husa scaun auto 12v cu incalzire si 2 trepte de temperatura, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Husa scaun auto 12v cu incalzire si 2 trepte de temperatura, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Husa scaun auto 12v cu incalzire si 2 trepte de temperatura, culoare negru

Comanda cu incredere