Brand: ATL
APT-AG233C

Hamac tip scaun 120 kg culoare rosu si verde

71.00 lei

+
Hamac tip scaun 120 kg culoare Rosu si Verde
Hamac tip scaun 120 kg culoare Rosu si Verde

AG233C Hamac tip scaun 120 kg culoare Rosu + Verde

Scaun / hamac de gradina, foarte confortabil, funcțional și util în orice grădină, pe un teren sau pe balcon. Relaxarea perfectă a unui corp obosit. Trebuie doar agătat în grădină sauterasă, apoi bucurați-vă de aerul curat si de odihnă.

Caracteristicile produsului:

-Super scaun confortabil, stati pe el și leagați-vă ușor, este minunat si relaxant.
-Puteți să-l atașați la balcon, terasa, ramurile mai groase ale unui copac, etc.
-Scaunul este fabricat dintr-un material foarte rezistent, colorat.
-După plierea scaunului, acesta ocupă puțin spațiu, il puteți lua cu ușurință oriunde, de exemplu in camping.

Specificații:

-Material scaun: 320 g / m2 poli-bumbac
-Sarcina maximă de până la 120 kg
-Lungimea barei de lemn: 90cm
-Dimensiunile scaunului: 100 x 90cm
-Mașină de spălat: da
-Culoare: ca imagine

Producator:ATLCod:APT2-AG233C

Poti comanda online produsul Hamac tip scaun 120 kg culoare Rosu si Verde la pretul de 71lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Hamac tip scaun 120 kg culoare rosu si verde , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Hamac tip scaun 120 kg culoare rosu si verde poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 71.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Hamac tip scaun 120 kg culoare rosu si verde prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 71.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 71.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG233C nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Hamac tip scaun 120 kg culoare rosu si verde se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG233C atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Hamac tip scaun 120 kg culoare rosu si verde , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Hamac tip scaun 120 kg culoare rosu si verde a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Hamac tip scaun 120 kg culoare rosu si verde

Comanda cu incredere