Brand: GTL
GTL-L70ABL

Hamac multicolor pentru curte sau gradina, dimensiuni 200x100

72.00 lei

+
Hamac Multicolor pentru Curte sau Gradina, Dimensiuni 200x100
Hamac Multicolor pentru Curte sau Gradina, Dimensiuni 200x100

Hamac multicolor pentru curte sau gradina, dimensiuni 200x100

Hamac de grădină confortabil. Fabricat din materiale de cea mai bună calitate. Permite să fie așezat de-a lungul și peste.

Caracteristicile produsului:

- greutate suportata 160 kg.
- împletitură rezistenta.
- Material: 65% poliester, 35% bumbac.
- se poate spala in mașina de spălat.
- husa ergonomica incluse.
-dimensiuni complet: 255x100cm.

Producator:GTLCod:GTL4-L70ABL

Poti comanda online produsul Hamac Multicolor pentru Curte sau Gradina, Dimensiuni 200x100 la pretul de 72lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Hamac multicolor pentru curte sau gradina, dimensiuni 200x100 , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Hamac multicolor pentru curte sau gradina, dimensiuni 200x100 poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 72.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Hamac multicolor pentru curte sau gradina, dimensiuni 200x100 prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 72.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 72.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-L70ABL nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Hamac multicolor pentru curte sau gradina, dimensiuni 200x100 se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-L70ABL atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Hamac multicolor pentru curte sau gradina, dimensiuni 200x100 , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Hamac multicolor pentru curte sau gradina, dimensiuni 200x100 a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Hamac multicolor pentru curte sau gradina, dimensiuni 200x100

Comanda cu incredere