Brand: Adler
ADL-AD 6608

Gratar grill electric adler, putere 2200w, reglare temperatura, termostat

192.00 lei

+
Gratar Grill Electric Adler, Putere 2200W, Reglare Temperatura, Termostat

Gratar Grill Electric Adler, Putere 2200W, Reglare Temperatura, Termostat


Gril electric Adler AD 6608, cu o capacitate de 2200W permite pregătirea rapidă și fără grăsimi a diferitelor feluri de mâncare - de la legume cu preparate din carne, brânză și pește la complex de mai multe ingrediente.


Specificatii tehnice:
-Reglarea puterii.
-iluminare led putere si termostat.
-prevenire supraîncălzire.
-tava de grăsime retractabilă.
-Picioare anti-alunecare.
-Puterea 2200 W.


Grillul electric Adler AD 6608 cu o capacitate de 2200W permite pregătirea rapidă și fără grăsimi a diferitelor feluri de mâncare - de la legume, carne, brânză și pește până la mâncăruri complexe, cum ar fi amestecul cu mai multe ingrediente.


Designul poate fi adaptat la feluri de mâncare de diferite mărimi, iar controlul temperaturii vă permite să le gatiti la cea mai potrivită temperatura pentru fiecare tip de produs.


Plitele de grătar AD 6608 au fost acoperite cu un strat special de teflon care împiedică lipirea și arderea hranei.

Producator:AdlerCod:ADL12-AD 6608

Poti comanda online produsul Gratar Grill Electric Adler, Putere 2200W, Reglare Temperatura, Termostat la pretul de 192lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Gratar grill electric adler, putere 2200w, reglare temperatura, termostat , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Gratar grill electric adler, putere 2200w, reglare temperatura, termostat poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 192.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Gratar grill electric adler, putere 2200w, reglare temperatura, termostat prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 192.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 192.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 6608 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Gratar grill electric adler, putere 2200w, reglare temperatura, termostat se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 6608 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Gratar grill electric adler, putere 2200w, reglare temperatura, termostat , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Gratar grill electric adler, putere 2200w, reglare temperatura, termostat a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Gratar grill electric adler, putere 2200w, reglare temperatura, termostat

Comanda cu incredere