Brand: Camry
ADL-CR 6609

Gratar - gril electric, putere 2000w si control temperatura, functie de 180 grade

193.00 lei

+
Gratar - gril electric, putere 2000W si control temperatura, functie de 180 grade
Gratar - gril electric, putere 2000W si control temperatura, functie de 180 grade

Gratar - gril electric, putere 2000W si control temperatura, functie de 180 grade

Un grătar electric mic, dar foarte util, cu o putere de 2000 W cu o funcție de 180 A°. Datorită plăcii groase de încălzire și a acoperirii neaderente, puteți pregăti sau reîncălzi mancarea preferată în câteva minute. Întregul grătar este, de asemenea, sigur și gata pentru utilizare în orice cameră. Acest lucru este garantat de ambele siguranțe și de o carcasă solidă. Modelul CR 6609 nu ocupă mult spațiu și, în același timp, vă permite să prăjiți un cârnaț delicios sau o friptura bine coaptă. O alegere ideală pentru iubitorii de mancare la grătar care vor să aibă întotdeauna ceva de mâncare la îndemână.

-plăci groase acoperite cu un strat de protecție neaderent.
-reglarea temperaturii.
-mâner din oțel pentru ridicarea capacului.
-carcasa din otel inoxidabil.
-puterea și lumina de control termostat.
-siguranțe care previn supraîncălzirea.
-putere: 2000W.
-alimentare: 220-240V ~ 50Hz.

Producator:CamryCod:ADL7-CR 6609

Poti comanda online produsul Gratar - gril electric, putere 2000W si control temperatura, functie de 180 grade la pretul de 193lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Gratar - gril electric, putere 2000w si control temperatura, functie de 180 grade , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Gratar - gril electric, putere 2000w si control temperatura, functie de 180 grade poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 193.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Gratar - gril electric, putere 2000w si control temperatura, functie de 180 grade prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 193.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 193.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-CR 6609 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Gratar - gril electric, putere 2000w si control temperatura, functie de 180 grade se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-CR 6609 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Gratar - gril electric, putere 2000w si control temperatura, functie de 180 grade , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Gratar - gril electric, putere 2000w si control temperatura, functie de 180 grade a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Gratar - gril electric, putere 2000w si control temperatura, functie de 180 grade

Comanda cu incredere