Brand: Severin
LDM-PG8523

Gratar electric grill severin, putere 2300w cu picioare si tavita detasabila din otel emailat, negru

242.00 lei

+
Gratar Electric Grill Severin, Putere 2300W cu Picioare si Tavita Detasabila din Otel Emailat, Negru
Gratar Electric Grill Severin, Putere 2300W cu Picioare si Tavita Detasabila din Otel Emailat, Negru

Gratar electric multiunctional cu picioare si tavita care poate fi folosit pe terasa sau in gradina pentru gratare delicioase si suculente.
Este extrem de versatil in prepararea gratarelor si a legumelor. Este gata de utilizare in orice moment.
Distribuție uniformă a căldurii datorită bobinei de încălzire continuă, putere maximă de ieșire de 2300W.
Mai puține mirosuri neplăcute și fum datorită unei tavite umpute cu apa care se pozitioneaza sub grill.
Gratarul este prevazut cu o carcasă din oțel emailat de înaltă calitate, micro-întrerupător de siguranță. Curatare facila datorita elementelor detasabile.
Caracteristici:

- gratar electric cu picioare pentru terasa sau gradina;
- putere: 2300W;
- inltimea suportului: 73 cm;
- dimensiunile suprafeței grătarului: 37x23 cm (aproximativ 851 cmA²);
- scut impotriva vantului;
- gratar din crom;
- curățare ușoară datorită plăcii de fontă detașabilă și a încălzitorului detașabil;
- microîntrerupător de siguranta;
- carcasă din oțel emailat;
- butonul de control al temperaturii;
- material carcasa otel / plastic
- tava de colectare a grăsimii;
- culoare negru;

Producator:SeverinCod:LDM2-PG8523

Poti comanda online produsul Gratar Electric Grill Severin, Putere 2300W cu Picioare si Tavita Detasabila din Otel Emailat, Negru la pretul de 242lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Gratar electric grill severin, putere 2300w cu picioare si tavita detasabila din otel emailat, negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Gratar electric grill severin, putere 2300w cu picioare si tavita detasabila din otel emailat, negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 242.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Gratar electric grill severin, putere 2300w cu picioare si tavita detasabila din otel emailat, negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 242.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 242.00 lei cat costa produsul cu codul LDM-PG8523 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Gratar electric grill severin, putere 2300w cu picioare si tavita detasabila din otel emailat, negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul LDM-PG8523 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Gratar electric grill severin, putere 2300w cu picioare si tavita detasabila din otel emailat, negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Gratar electric grill severin, putere 2300w cu picioare si tavita detasabila din otel emailat, negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Gratar electric grill severin, putere 2300w cu picioare si tavita detasabila din otel emailat, negru

Comanda cu incredere