Brand: Severin
LDM-RG2686

Gratar electric grill raclette severin, putere 600w, 4 zone grill, negru

134.00 lei

+
Gratar Electric Grill Raclette Severin, Putere 600W, 4 Zone Grill, Negru
Gratar Electric Grill Raclette Severin, Putere 600W, 4 Zone Grill, Negru

Caracteristici:

- 4 zone cu acoperire anti-adezivă;
- carcasă din ABS;
- comutator pornit / oprit cu indicator luminos
- culoare negru
- putere: aproximativ 600 W
- indicator luminos;
- placi non-stick - pentru o curatare usoara;
- dimensiuni: aproximativ 26,2 x 12,6 x 22 cm;
- suprafața gratarului este de aproximativ 21x21 cm;
- greutate: aproximativ 1,63 kg;

Producator:SeverinCod:LDM2-RG2686

Poti comanda online produsul Gratar Electric Grill Raclette Severin, Putere 600W, 4 Zone Grill, Negru la pretul de 134lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Gratar electric grill raclette severin, putere 600w, 4 zone grill, negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Gratar electric grill raclette severin, putere 600w, 4 zone grill, negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 134.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Gratar electric grill raclette severin, putere 600w, 4 zone grill, negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 134.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 134.00 lei cat costa produsul cu codul LDM-RG2686 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Gratar electric grill raclette severin, putere 600w, 4 zone grill, negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul LDM-RG2686 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Gratar electric grill raclette severin, putere 600w, 4 zone grill, negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Gratar electric grill raclette severin, putere 600w, 4 zone grill, negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Gratar electric grill raclette severin, putere 600w, 4 zone grill, negru

Comanda cu incredere