Brand: Severin
LDM-KG2394

Gratar electric grill de masa severin, putere 800w, placi anti-aderente, gri/negru

161.00 lei

+
Gratar Electric Grill de Masa Severin, Putere 800W, Placi Anti-Aderente, Gri/Negru

Gratar Electric Grill de Masa Severin, Putere 800W, Placi Anti-Aderente, Gri/NegruGratarul se alimenteaza la reteaua de curent ceea ce inseamna o incalzire rapida care asigura cele mai bune rezultate la gratar. Unul dintre avantajele gratarului este ca nu mai trebuie sa va ocupati de eliminarea a resturilor de cenusa si carbuni.
Un gratar multifunctional care nu ocupa mult spatiu deci este ideal pentru spatiile inguste din bucatari si cu care puteti pregati sandwich-uri, legume, carne, etc.Caracteristici:- gratar electric de masa;
- ingust, ideal pentru bucatarii;
- incalzire rapida;
- carcasă emailata rezistenta la căldură;
- plăci de grătar cu acoperire anti-adezivă;
- din oțel inoxidabil pentru o operare sigură și ușoară;
- capac si tava de colectare a grăsimii detașabilă

- indicator luminos;

- dimensiune a plăcilor de grătar: aprox. 23 x 14,5 cm

- gri metalic, negru
- putere: 800 W


Producator:

SeverinCod:

LDM2-KG2394

Poti comanda online produsul Gratar Electric Grill de Masa Severin, Putere 800W, Placi Anti-Aderente, Gri/Negru la pretul de 161lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Gratar electric grill de masa severin, putere 800w, placi anti-aderente, gri/negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Gratar electric grill de masa severin, putere 800w, placi anti-aderente, gri/negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 161.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Gratar electric grill de masa severin, putere 800w, placi anti-aderente, gri/negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 161.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 161.00 lei cat costa produsul cu codul LDM-KG2394 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Gratar electric grill de masa severin, putere 800w, placi anti-aderente, gri/negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul LDM-KG2394 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Gratar electric grill de masa severin, putere 800w, placi anti-aderente, gri/negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Gratar electric grill de masa severin, putere 800w, placi anti-aderente, gri/negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Gratar electric grill de masa severin, putere 800w, placi anti-aderente, gri/negru

Comanda cu incredere