Brand: GTL
GTL-Q43J

Gratar cu raft lateral si inferior, dimensiuni 52x26cm

195.00 lei

+
Gratar cu Raft Lateral si Inferior, Dimensiuni 52x26cm
Gratar cu Raft Lateral si Inferior, Dimensiuni 52x26cm

Un grătar spațios cu roți și rafturi. Dimensiuni adecvate. Utilizarea de materiale de înaltă calitate, inclusiv o grosime semnificativă a foii de aproximativ 1,1 mm, determină siguranța și longevitatea grătarului. Rafturile oferă un spațiu suficient de spațios pentru a depozita produse alimentare și accesorii de bucătărie. Roțile ușurează reglarea chiar și a unui grătar fierbinte.

Specificații:
- material: un lemn de metal +
- dimensiuni de gabarit: lățime: 86cm x H: adancime 81,5cm: 41cm
- pulbere filmate
- vatra 52 x 27 cm Adâncime: 6 cm (pulbere)
- grila crom 52 x 26 cm diametru sârmă ~ 2,6mm
- raft lateral din lemn: 22cm x 28cm
- raft inferior: 53cm x 34cm
- gratar de reglare a înălțimii: 8- 18 cm de la partea inferioară a cuptorului
- 4 nivele de grilă reglementare
- instrucțiuni polonez din set
- frigare de metal coacere
- grosimea plăcii aproximativ 1.1 mm
- roți de plastic
- instrucțiuni PL in set

Producator:GTLCod:GTL6-Q43J

Poti comanda online produsul Gratar cu Raft Lateral si Inferior, Dimensiuni 52x26cm la pretul de 195lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Gratar cu raft lateral si inferior, dimensiuni 52x26cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Gratar cu raft lateral si inferior, dimensiuni 52x26cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 195.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Gratar cu raft lateral si inferior, dimensiuni 52x26cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 195.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 195.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-Q43J nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Gratar cu raft lateral si inferior, dimensiuni 52x26cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-Q43J atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Gratar cu raft lateral si inferior, dimensiuni 52x26cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Gratar cu raft lateral si inferior, dimensiuni 52x26cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Gratar cu raft lateral si inferior, dimensiuni 52x26cm

Comanda cu incredere