Brand: Kaminer
MXY-5423

Gratar cu 3 rafturi, roti, capac si gril pentru carbuni, dimensiuni 97x46x82cm

247.00 lei

+
Gratar cu 3 rafturi, roti, capac si gril pentru carbuni, dimensiuni 97x46x82cm
Gratar cu 3 rafturi, roti, capac si gril pentru carbuni, dimensiuni 97x46x82cm

Caracteristici:
KAMINER - un produs al mărcii poloneze.
GRIL ADJUSTABIL - cu ajutorul butonului, puteți ajusta cu ușurință înălțimea grilului pentru alimente, astfel încât să puteți controla temperatura de prăjire.
SPECIFICAȚII - Negru; greutate ~ 9,15 kg; dimensiuni după desfacere 97,5x46,5x82cm; diametrul roții 14,5 cm; grătar 39,5x39,5cm.
REGLARE ALIMENTARE CU AER - va permite sa reglati alimentarea cu aer si sa prajiti exact la temperatura dorita.
PRACTIC - roțile ușurează deplasarea grătarului - ridicați ușor grătarul și trageți de mâner. Pe rafturi puteți aranja plăci, accesorii pentru grătar și mâncare, în loc să mergeți de la grătar la masă.

SPECIFICAȚII:
-culoare neagru.
-gril: cromat (2 bucăți - unul pentru mâncare, celălalt pentru cărbune)
-greutatea grătarului: 8 kg
-greutate cu ambalaj: 9,15 kg

DIMENSIUNI:
-după desfășurare: 97,5x46,5x82cm
-diametrul roților: 14,5 cm
-gril (lățime / lungime): 39,5x39,5 cm
-raft inferior (lățime / lungime): 35,5x43 cm
-raft lateral (lățime / lungime): 20,5x43cm

Grătar de grădină cu un capac și rafturi. Produsul brandului polonez KAMINER oferă o gamă largă de seminee și încălzire. Kit de auto-asamblare (asamblare ușoară în set). Gratarul este destinat pentru exterior. Construcția a fost realizată din oțel.

Grila de alimentare poate fi ridicată și coborâtă în orice moment folosind butonul, astfel încât să puteți controla temperatura de prăjire.

Butonul pentru reglarea alimentării cu aer oferă posibilitatea manipulării temperaturii în grătarul închis, fără utilizarea unui ventilator. Roțile vă permit să-l transportati chiar fierbinte fiind.

Producator:KaminerCod:MXY8-5423

Poti comanda online produsul Gratar cu 3 rafturi, roti, capac si gril pentru carbuni, dimensiuni 97x46x82cm la pretul de 247lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Gratar cu 3 rafturi, roti, capac si gril pentru carbuni, dimensiuni 97x46x82cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Gratar cu 3 rafturi, roti, capac si gril pentru carbuni, dimensiuni 97x46x82cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 247.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Gratar cu 3 rafturi, roti, capac si gril pentru carbuni, dimensiuni 97x46x82cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 247.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 247.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5423 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Gratar cu 3 rafturi, roti, capac si gril pentru carbuni, dimensiuni 97x46x82cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5423 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Gratar cu 3 rafturi, roti, capac si gril pentru carbuni, dimensiuni 97x46x82cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Gratar cu 3 rafturi, roti, capac si gril pentru carbuni, dimensiuni 97x46x82cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Gratar cu 3 rafturi, roti, capac si gril pentru carbuni, dimensiuni  97x46x82cm

Comanda cu incredere