Brand: Palmonix
GTL-L81E

Geanta pentru transport caini, pisici sau alte animale de companie, dimensiuni 26x40x30cm

73.00 lei

+
Geanta pentru Transport Caini, Pisici sau Alte Animale de Companie, Dimensiuni 26x40x30cm

Geanta pentru Transport Caini, Pisici sau Alte Animale de Companie, Dimensiuni 26x40x30cmGeanta - Transportator pentru caini, pisici si alte animale de companie.
Geanta de calitate superioară pentru transportul animalelor.


Specificatii:
Dimnensiuni exterior:
-Lățime: 26 cm.
-Lungime: 40 cm.
-Înălțime: 30 cm.
-Dimensiuni parte inferioara: 38 / 22cm.
-Greutate 150g.Producator:PalmonixCod:GTL11-L81E

Poti comanda online produsul Geanta pentru Transport Caini, Pisici sau Alte Animale de Companie, Dimensiuni 26x40x30cm la pretul de 73lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Geanta pentru transport caini, pisici sau alte animale de companie, dimensiuni 26x40x30cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Geanta pentru transport caini, pisici sau alte animale de companie, dimensiuni 26x40x30cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 73.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Geanta pentru transport caini, pisici sau alte animale de companie, dimensiuni 26x40x30cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 73.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 73.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-L81E nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Geanta pentru transport caini, pisici sau alte animale de companie, dimensiuni 26x40x30cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-L81E atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Geanta pentru transport caini, pisici sau alte animale de companie, dimensiuni 26x40x30cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Geanta pentru transport caini, pisici sau alte animale de companie, dimensiuni 26x40x30cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Geanta pentru transport caini, pisici sau alte animale de companie, dimensiuni 26x40x30cm

Comanda cu incredere