Brand: IsoTrade
MXY-1356

Geanta organizator cosmetice si alte accesorii

30.00 lei

+
Geanta organizator cosmetice si alte accesorii
Geanta organizator cosmetice si alte accesorii

Caracteristici:
-practic, solid.
-mânere practice.
-compartimentele individuale (medii și mari) sunt întărite în interior.
-compartimentul de organizare de la mijloc se potrivește perfect pentru o tableta sau câteva notebook-uri in format A5.

SPECIFICAȚII:
-dimensiuni: 27x9x17cm.
-greutate: 75g.

Un organizator practic, solid pentru genți de mână cu fermoar și multe buzunare. Cea mai importantă funcție a organizatorului este de a ajuta la controlul conținutului gentii unei femei.

Mânerele practice din mijlocul organizatorului ușurează scoaterea acestuia - nu trebuie să "reimpachetați" totul! Compartimentele individuale (medii și mari) sunt întărite în interior cu o umplutură moale, datorită căreia sunt mai bine modelate și durabile, iar întregul organizator este plăcut la atingere.

În plus față de utilizarea organizatorului într-o geantă, acesta poate fi folosit, de exemplu, ca organizator de birou pentru pixuri, creioane sau scule mici. Posibilitățile sunt nesfârșite.

Compartimente:
-3 compartimente mari A5 (față, centru, spate).
-4 compartimente mai mici (2 în față, 2 în spate).
-6 compartimente cu plasa (4 în față, 2 în spate).

Producator:IsoTradeCod:MXY14-1356

Poti comanda online produsul Geanta organizator cosmetice si alte accesorii la pretul de 30lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Geanta organizator cosmetice si alte accesorii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Geanta organizator cosmetice si alte accesorii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 30.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Geanta organizator cosmetice si alte accesorii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 30.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 30.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-1356 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Geanta organizator cosmetice si alte accesorii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-1356 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Geanta organizator cosmetice si alte accesorii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Geanta organizator cosmetice si alte accesorii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Geanta organizator cosmetice si alte accesorii

Comanda cu incredere