Brand: Palmonix
APT-CA18

Geanta eleganta organizatoare pentru cosmetice din piele ecologica, diverse compartimente, negru

118.00 lei

+
Geanta Eleganta Organizatoare pentru Cosmetice din Piele Ecologica, Diverse Compartimente, Negru
Geanta Eleganta Organizatoare pentru Cosmetice din Piele Ecologica, Diverse Compartimente, Negru

O geanta cosmetica practica și funcționala pentru o lampă UV și alte accesorii. Perfecta ca un instrument de lucru pentru cosmeticieni, stilisti si manichiuristi. Designul modern și un finisaj solid, cu atenție la detalii, face din aceasta geanta accesoriul de nelipsit oricarei persoane care isi doreste ordine in cosmetice sau ustensilele de lucru.

Partea de sus a fost împărțita în compartiment cu două niveluri pentru accesorii mici și peretele despărțitor cu un singur nivel cu știfturi speciale și burete detașabil, care vă permite să plasați acolo până 21 de lacuri
Partea superioară este fixată cu un fermoar, care va împiedica împrăștierea accidentală a obiectelor plasate acolo.

În partea inferioară, partea inferioară se va potrivi cu succes unei lămpi UV standard și a altor obiecte mici.

Interirul a fost căptușit cu un plastic ușor de îngrijit (piele ecologică) într-o culoare neagră subțire.Balamalele puternice asigură durabilitatea și utilizarea lungă, fără probleme.

Caracteristicile produsului:
Produs de înaltă calitate.
Impărțită în două părți cu o mulțime de compartimente și colțuri ordonate!
Partea superioară are compartimente pe două niveluri pentru accesoriile mici și o barieră la un nivel cu relief special pentru până la 21 de lacuri UV!
Închiderea părții superioare cu fermoar previne deschiderea accidentală și căderea obiectelor plasate acolo.
Partea de jos este suficient de adânca pentru a se potrivi cu o lampă UV de dimensiuni standard și alte obiecte mici!
Balamalele puternice și durabile asigură o utilizare durabilă și fără probleme a produsului.
Trunchiul are o centură cu lungime reglabilă, ceea ce sporește semnificativ confortul transportului.
Ușor de curățat și de îngrijit, din piele ecologică!
Setul a fost realizat din material solid și impermeabil!
ATENȚIE: Geanta se vinde fara accesoriile care apar in pozele de prezentare a produsului.

Specificații și dimensiuni:
Material: piele ecologica
Înălțimea cutiei: 26 cm
Lățimea cutiei: 24 cm
Lungimea cutiei: 30 cm
Înălțimea partii principale (partea inferioară): 13 cm
Compartiment pentru lacuri: 30 cm x 12 cm x 6 cm
Alte compartimente: 30 cm x 12 cm x 3 cm
Culoare: negru
În set:
Cutie cosmetică pentru o lampă UV

Producator:PalmonixCod:APT15-CA18

Poti comanda online produsul Geanta Eleganta Organizatoare pentru Cosmetice din Piele Ecologica, Diverse Compartimente, Negru la pretul de 118lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Geanta eleganta organizatoare pentru cosmetice din piele ecologica, diverse compartimente, negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Geanta eleganta organizatoare pentru cosmetice din piele ecologica, diverse compartimente, negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 118.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Geanta eleganta organizatoare pentru cosmetice din piele ecologica, diverse compartimente, negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 118.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 118.00 lei cat costa produsul cu codul APT-CA18 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Geanta eleganta organizatoare pentru cosmetice din piele ecologica, diverse compartimente, negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-CA18 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Geanta eleganta organizatoare pentru cosmetice din piele ecologica, diverse compartimente, negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Geanta eleganta organizatoare pentru cosmetice din piele ecologica, diverse compartimente, negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Geanta eleganta organizatoare pentru cosmetice din piele ecologica, diverse compartimente, negru

Comanda cu incredere