Brand: Inny
TKG-989

Geanta dubla xxl pentru bicicleta, 4 compartimente, culoare negru

41.00 lei

+
Geanta Dubla XXL pentru Bicicleta, 4 Compartimente, Culoare Negru
Geanta Dubla XXL pentru Bicicleta, 4 Compartimente, Culoare Negru

Geanta de biciclete este soluția perfectă pentru călătoriile lungi pe biciclete. Faptul că este extrem de spatios, va ajuta sa depozitati toate lucrurile care sunt necesare în timpul unui tur de ciclism, cum ar fi un schimb de haine, un cort, produse cosmetice, unelte, produse alimentare, brelocuri etc. Are un total de 4 separeuri: 2 foarte spațioase și 2 mai mici.

Dacă de multe ori călătoriți cu bicicleta, de exemplu la serviciu, la sala de gimnastică, la tenis sau la piscină, aceasta geanta va ajuta în astfel de situații. Puteți transporta cu ușurință cumpărăturile zilnice sau obiectele personale pe care le purtați mereu cu dvs. în timp ce mergeți la serviciu.

Specificații:
-Geantă montbila pe suportul bicicletei, din material rezistent impermeabil / la apă.
-Geanta este mare și spațioasă, este potrivita cu ușurință pentru cele mai necesare unelte, haine, hărți sau alimente consumabile.
-Se atașează la portbagaj cu benzi scai.
-Geanta cu 2 separeuri principale și 2 separeuri mai mici vă permit să depozitați multe lucruri în interior. (4 separeuri fixate cu fermoar).
-Pe spatele gentii există o bandă reflectorizantă care mărește vizibilitatea pentru siguranța conducerii.
-Material: poliester.
-Culoare: negru.
-Dimensiune geanta: 37 x 30 x 26 cm (L x L x H).
-Dimensiuni separeuri mari: 30 x 26 x 12 cm.
-Dimensiuni separeuri mici: 18,5 x 20 x 4 cm.

Producator:InnyCod:TKG7-989

Poti comanda online produsul Geanta Dubla XXL pentru Bicicleta, 4 Compartimente, Culoare Negru la pretul de 41lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Geanta dubla xxl pentru bicicleta, 4 compartimente, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Geanta dubla xxl pentru bicicleta, 4 compartimente, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 41.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Geanta dubla xxl pentru bicicleta, 4 compartimente, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 41.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 41.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-989 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Geanta dubla xxl pentru bicicleta, 4 compartimente, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-989 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Geanta dubla xxl pentru bicicleta, 4 compartimente, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Geanta dubla xxl pentru bicicleta, 4 compartimente, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Geanta dubla xxl pentru bicicleta, 4 compartimente, culoare negru

Comanda cu incredere