Brand: Palmonix
ZLT-WB1749-NEGRU

Geanta dama eleganta din piele, culoare negru cu elemente decorative

61.00 lei

+
Geanta dama eleganta din piele, culoare negru cu elemente decorative
Geanta dama eleganta din piele, culoare negru cu elemente decorative

Geantă de mână foarte confortabilă, practică și modernă.
Se potrivi perfect fiecărui stiluri de primăvară și de vară, și datorită mărimii sale, se poate stoca in interiorul acesteia tot ceea ce are nevoie o femeie modernă.

Dimensiuni:
-lungime: 21cm.
-lățime: 9cm.
-Înălțime: 13cm (41cm cu curea de umar).

Producator:PalmonixCod:ZLT-WB1749-negru

Poti comanda online produsul Geanta dama eleganta din piele, culoare negru cu elemente decorative la pretul de 61lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Geanta dama eleganta din piele, culoare negru cu elemente decorative , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Geanta dama eleganta din piele, culoare negru cu elemente decorative poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 61.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Geanta dama eleganta din piele, culoare negru cu elemente decorative prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 61.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 61.00 lei cat costa produsul cu codul ZLT-WB1749-NEGRU nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Geanta dama eleganta din piele, culoare negru cu elemente decorative se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ZLT-WB1749-NEGRU atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Geanta dama eleganta din piele, culoare negru cu elemente decorative , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Geanta dama eleganta din piele, culoare negru cu elemente decorative a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Geanta dama eleganta din piele, culoare negru cu elemente decorative

Comanda cu incredere