Brand: Palmonix
ZLT-WS1010-ROZ

Geanta dama din piele cu insertii metalice, culoare roz

60.00 lei

+
Geanta dama din piele cu insertii metalice, culoare roz
Geanta dama din piele cu insertii metalice, culoare roz

Geanta mică, fermecătoare, tipică, care îmbină eleganța cu stilul original.
Fabricat din piele ecologică semi-mat de înaltă calitate. Geanta frumoasa decorat cu insertii pe cusatura si coroanita aurie. Curea de umăr rezistentă, detașabilă, terminatie cu un lanț auriu. După detasarea curelei, geanta poate fi utilizată ca plic.
Inchidere din partea de sus cu un fermoar. În exterior, un buzunar suplimentar cu fermoar.
Modă și elegantă, în concordanță cu cele mai recente tendințe ale sezonului.

Dimensiuni:
-lungime: 22 cm
-lățime: 10 cm.
-înălțime: 14 cm.
-lungimea curelei cu lanț: 86 cm.

Producator:PalmonixCod:ZLT-WS1010-roz

Poti comanda online produsul Geanta dama din piele cu insertii metalice, culoare roz la pretul de 60lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Geanta dama din piele cu insertii metalice, culoare roz , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Geanta dama din piele cu insertii metalice, culoare roz poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 60.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Geanta dama din piele cu insertii metalice, culoare roz prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 60.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 60.00 lei cat costa produsul cu codul ZLT-WS1010-ROZ nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Geanta dama din piele cu insertii metalice, culoare roz se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ZLT-WS1010-ROZ atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Geanta dama din piele cu insertii metalice, culoare roz , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Geanta dama din piele cu insertii metalice, culoare roz a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Geanta dama din piele cu insertii metalice, culoare roz

Comanda cu incredere