Brand: Palmonix
GTL-Q42F

Furtun tip spirala extensibila pentru udat gradina cu pistol 7 functii, material pvc, lungime 15m, culoare verde

74.00 lei

+
Furtun tip Spirala Extensibila pentru Udat Gradina cu Pistol 7 Functii, Material PVC, Lungime 15m, Culoare Verde
Furtun tip Spirala Extensibila pentru Udat Gradina cu Pistol 7 Functii, Material PVC, Lungime 15m, Culoare Verde

Furtun spirală de înaltă calitate, flexibil DELUX cu pistol cu a€‹a€‹7 funcții. Furtunul a fost fabricat din PVC de înaltă calitate foarte rezistent, partea interioară a spiralei este consolidata suplimentar. Toate acestea garantează o fără probleme pentru o perioada indelungata. Furtunul este perfect pentru a iriga plante pe terasă, balcon sau gradina si altele. Construcția spiralată împiedică deplasarea și înfășurarea incomode a furtunului. După terminarea lucrului, furtunul revine automat la lungimea inițială.

Caracteristici:
- lungimea maximă după întindere: 15m; lungime baza: 87cm.
- pistol cu 7 funcții inclus.
- construcție de înaltă calitate.
- fabricat din plastic rezistent, PVC consolidat suplimentar în partea spiralata interioară.
- ușor de depozitat datorită structurii spiralate.
- nu necesită rulare - se întoarce la lungimea inițială.
- adaptor / conexiune rapidă pentru robinet inclus in set.

Producator:PalmonixCod:GTL9-Q42F

Poti comanda online produsul Furtun tip Spirala Extensibila pentru Udat Gradina cu Pistol 7 Functii, Material PVC, Lungime 15m, Culoare Verde la pretul de 74lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Furtun tip spirala extensibila pentru udat gradina cu pistol 7 functii, material pvc, lungime 15m, culoare verde , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Furtun tip spirala extensibila pentru udat gradina cu pistol 7 functii, material pvc, lungime 15m, culoare verde poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 74.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Furtun tip spirala extensibila pentru udat gradina cu pistol 7 functii, material pvc, lungime 15m, culoare verde prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 74.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 74.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-Q42F nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Furtun tip spirala extensibila pentru udat gradina cu pistol 7 functii, material pvc, lungime 15m, culoare verde se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-Q42F atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Furtun tip spirala extensibila pentru udat gradina cu pistol 7 functii, material pvc, lungime 15m, culoare verde , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Furtun tip spirala extensibila pentru udat gradina cu pistol 7 functii, material pvc, lungime 15m, culoare verde a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Furtun tip spirala extensibila pentru udat gradina cu pistol 7 functii, material pvc, lungime 15m, culoare verde

Comanda cu incredere