Brand: GTL
GTL-Q42E

Furtun retractabil si pistol pentru udat, material poliester, lungime maxima 60m

81.00 lei

Furtun Retractabil si Pistol pentru Udat, Material Poliester, Lungime Maxima 60m
Furtun Retractabil si Pistol pentru Udat, Material Poliester, Lungime Maxima 60m

Un furtun de grădină întins din poliester de înaltă calitate, din latex și plastic ABS. Datorită proprietăților materialelor folosite, triplează lungimea și lățimea lor în câteva secunde. Presiunea de lucru a furtunului - 30-238 PSI (pentru comparație, presiunea apei în robinet este de 30-90 PSI). Foarte ușoară în comparație cu furtunurile tradiționale de grădină. În repaus, lungimea furtunului este de 10 m, după conectarea apei se extinde până la 30 m. Datorită acestor proprietăți, este nevoie de mult spațiu.

În setul:
- furtun de grădină
- pistol de pulverizare - pulverizator cu 7 tipuri de spray
- abator / robinet cu eliberare rapidă
- ambalaj original

Producator:GTLCod:GTL7-Q42E

Poti comanda online produsul Furtun Retractabil si Pistol pentru Udat, Material Poliester, Lungime Maxima 60m la pretul de 81lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Furtun retractabil si pistol pentru udat, material poliester, lungime maxima 60m , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Furtun retractabil si pistol pentru udat, material poliester, lungime maxima 60m poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 81.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Furtun retractabil si pistol pentru udat, material poliester, lungime maxima 60m prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 81.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 81.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-Q42E nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Furtun retractabil si pistol pentru udat, material poliester, lungime maxima 60m se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-Q42E atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Furtun retractabil si pistol pentru udat, material poliester, lungime maxima 60m , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Furtun retractabil si pistol pentru udat, material poliester, lungime maxima 60m a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Furtun retractabil si pistol pentru udat, material poliester, lungime maxima 60m

Comanda cu incredere