Brand: Severin
LDM-FR2437

Friteuza electrica severin, termostat reglabil, putere 1500w, capacitate 2l, capac detasabil, filtru interschimbabil

247.00 lei

+
Friteuza Electrica Severin, Termostat Reglabil, Putere 1500W, Capacitate 2L, Capac Detasabil, Filtru Interschimbabil

Friteuza Electrica Severin, Termostat Reglabil, Putere 1500W, Capacitate 2L, Capac Detasabil, Filtru InterschimbabilFriteuza are o capacitate de 2l si este perfectă atunci când doriti sa preparati cartofi prajiti, carne, legume pentru mai mulți oameni. Dispozitivul are un buton de deschidere a capacului. Nu veți arde hrana datorită termostatului reglabil.
Containerul de ulei este fabricat din otel rezistent de inalta calitate si este detasabil.


Caracteristici:Capacitate / conținut: ca. 2,0 litri;Putere: 1500 W;Din oțel inoxidabil cu pereți izolanți;Castron non-stick;Capacitate de aproximativ 300 g de cartofi prajiti;Termostat reglabil până la 180 A° C;Siguranță împotriva supraîncălzirii;Lumină de funcționare, indicator gata de utilizare;Capacul detașabil cu orificiul de inspecție pentru gătitAcoperit cu filtru interschimbabilProducator:SeverinCod:LDM2-FR2437

Poti comanda online produsul Friteuza Electrica Severin, Termostat Reglabil, Putere 1500W, Capacitate 2L, Capac Detasabil, Filtru Interschimbabil la pretul de 247lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Friteuza electrica severin, termostat reglabil, putere 1500w, capacitate 2l, capac detasabil, filtru interschimbabil , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Friteuza electrica severin, termostat reglabil, putere 1500w, capacitate 2l, capac detasabil, filtru interschimbabil poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 247.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Friteuza electrica severin, termostat reglabil, putere 1500w, capacitate 2l, capac detasabil, filtru interschimbabil prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 247.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 247.00 lei cat costa produsul cu codul LDM-FR2437 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Friteuza electrica severin, termostat reglabil, putere 1500w, capacitate 2l, capac detasabil, filtru interschimbabil se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul LDM-FR2437 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Friteuza electrica severin, termostat reglabil, putere 1500w, capacitate 2l, capac detasabil, filtru interschimbabil , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Friteuza electrica severin, termostat reglabil, putere 1500w, capacitate 2l, capac detasabil, filtru interschimbabil a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Friteuza electrica severin, termostat reglabil, putere 1500w, capacitate 2l, capac detasabil, filtru interschimbabil

Comanda cu incredere