Brand: Severin
LDM-FR2432

Friteuza electrica severin air fryer, afisaj digital, putere 1300w, capacitate 2l, negru/gri

525.00 lei

+
Friteuza Electrica Severin Air Fryer, Afisaj Digital, Putere 1300W, Capacitate 2L, Negru/Gri
Friteuza Electrica Severin Air Fryer, Afisaj Digital, Putere 1300W, Capacitate 2L, Negru/Gri

Modul de functionare este unul special de a gati, circulatia aerului fierbine substituie uleiul.
Mancarea ramane la fel de gustoasa cu mai multe principii nutritive. Prăjirea are loc în aerul fierbinte, ceea ce înseamnă mai puține mirosuri neplăcute și fum.
Dispozitivul este ușor de curățat, sigur și economic, astfel încât să îl puteți utiliza în fiecare zi.
SPECIFICAȚII:

- capacitate: 2 litri;
- putere 1300 W
- carcasă din oțel inoxidabil și plastic
- tehnologie cu aer cald ideala pentru persoanele care au grija de sănătate,
- tehnologia inovatoare a aerului fierbinte vă permite să scurtați timpul de prăjire
- 6 programe automate pentru pregătirea cartofilor prajiti, a carnii de pui, creveți etc
- afișaj LCD;
- setări suplimentare de temperatură;
- termostat reglabil de la 65 de grade la 200 de grade Celsius;
- semnale sonore care indica sfarsitul programului;
- carcasă din plastic "touch cool"
- ușor de curățat;
- protecția termică împotriva supraîncălzirii;
- oprirea automată după scoaterea coșului;
- oprire automată cu un semnal acustic;
- dimensiuni 265 mm x 287 mm x 315 mm;

Producator:SeverinCod:LDM2-FR2432

Poti comanda online produsul Friteuza Electrica Severin Air Fryer, Afisaj Digital, Putere 1300W, Capacitate 2L, Negru/Gri la pretul de 525lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Friteuza electrica severin air fryer, afisaj digital, putere 1300w, capacitate 2l, negru/gri , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Friteuza electrica severin air fryer, afisaj digital, putere 1300w, capacitate 2l, negru/gri poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 525.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Friteuza electrica severin air fryer, afisaj digital, putere 1300w, capacitate 2l, negru/gri prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 525.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 525.00 lei cat costa produsul cu codul LDM-FR2432 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Friteuza electrica severin air fryer, afisaj digital, putere 1300w, capacitate 2l, negru/gri se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul LDM-FR2432 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Friteuza electrica severin air fryer, afisaj digital, putere 1300w, capacitate 2l, negru/gri , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Friteuza electrica severin air fryer, afisaj digital, putere 1300w, capacitate 2l, negru/gri a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Friteuza electrica severin air fryer, afisaj digital, putere 1300w, capacitate 2l, negru/gri

Comanda cu incredere