Brand: Adler
ADL-AD 4906

Friteuza electrica pentru cartofi si alte delicatese, putere 1800w, capacitate 2.5l, culoare alb

193.00 lei

+
Friteuza electrica pentru cartofi si alte delicatese, putere 1800W, capacitate 2.5L, culoare alb
Friteuza electrica pentru cartofi si alte delicatese, putere 1800W, capacitate 2.5L, culoare alb

Friteuza electrica pentru cartofi si alte delicatese, putere 1800W, capacitate 2.5L, culoare Alb

O friteuza solidă pentru pregătirea cartofilor sau a delicateselor pentru întreaga familie. Recipientul are o capacitate de 2,5 l, iar dispozitivul are o putere de 1800 Watt. Friteuza adâncă este sigură, ușor de curățat și depozitat în același timp. Acest lucru asigura, printre altele: un rezervor detașabil pentru ulei, un filtru încorporat, un coș cu funcție de ridicare și un mâner care nu se încălzește. Friteuza AD 4906 a fost de asemenea echipată cu un sistem de protecție împotriva supraîncălzirii.

Specificatii tehince:
-Rezervor de ulei detașabil.
-Reglarea temperaturii.
-Filtru încorporat în capac.
-Lampă de control (rosu)
-Coș cu funcție de ridicare.
-Suport pentru coș pliabil.
-Butonul de deschidere a capacului.
-Putere: 1800 W.Producator:AdlerCod:ADL8-AD 4906

Poti comanda online produsul Friteuza electrica pentru cartofi si alte delicatese, putere 1800W, capacitate 2.5L, culoare alb la pretul de 193lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Friteuza electrica pentru cartofi si alte delicatese, putere 1800w, capacitate 2.5l, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Friteuza electrica pentru cartofi si alte delicatese, putere 1800w, capacitate 2.5l, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 193.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Friteuza electrica pentru cartofi si alte delicatese, putere 1800w, capacitate 2.5l, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 193.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 193.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 4906 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Friteuza electrica pentru cartofi si alte delicatese, putere 1800w, capacitate 2.5l, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 4906 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Friteuza electrica pentru cartofi si alte delicatese, putere 1800w, capacitate 2.5l, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Friteuza electrica pentru cartofi si alte delicatese, putere 1800w, capacitate 2.5l, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Friteuza electrica pentru cartofi si alte delicatese, putere 1800w, capacitate 2.5l, culoare alb

Comanda cu incredere