Brand: Palmonix
APT-AG131C

Freza electrica pentru unghii, 6 capete interschimbabile, 10 inele abrazive, viteza reglabila pentru manichiura

96.00 lei

+
Freza Electrica pentru Unghii, 6 Capete Interschimbabile, 10 Inele Abrazive, Viteza Reglabila pentru Manichiura
Freza Electrica pentru Unghii, 6 Capete Interschimbabile, 10 Inele Abrazive, Viteza Reglabila pentru Manichiura

Freza electrica va permite sa va ingrijiti unghiile rapid si confortabil.
Cu acest set fiecare femeie poate avea grija de aspectul unghiilor sale, fără cheltuieli financiare suplimentare și vizite la salonul de infrumusețare. Un dispozitiv extrem de versatil cu capacitatea de a regla cu ușurință viteza (folosind butonul de la stația electrică) și capacitatea de a schimba direcția de rotație (aceasta este utilizată pentru butonul de polaritate de pe frontul stației). Setul contine 6 freze cu diametru de 2,35 mm și 10 inele abrazive.

Caracteristicile produsului:

- Permite îndepărtarea sigură și precisă a pielii moarte din jurul unghiilor.
- Viteza reglabilă a mașinii de frezat. Posibilitatea de a obține până la 14.000 de rotații pe minut!
- Posibilitatea schimbării direcției de rotație, folosind butonul Polaritate de la stația de alimentare.
- Sistem de schimbare a vârfului rapid și fiabil datorită designului.
- Cablul de alimentare lung permite funcționarea convenabilă a dispozitivului.

Specificații:
- Alimentare: 230V 50-60Hz (de la rețea);
- Tensiunea de ieșire a sursei de alimentare: 0-17 V (reglabilă);
- Putere nominală: 10W;
- Viteză maximă (RPM): 14000 RPM;
- Posibilitatea schimbării direcției de rotație a tăietorului: da;
- Dimensiuni: 13 cm x 6 cm;
- Lungimea dispozitivului de frezat: 13,7 cm;
- Culoare: negru.

Producator:PalmonixCod:APT17-AG131C

Poti comanda online produsul Freza Electrica pentru Unghii, 6 Capete Interschimbabile, 10 Inele Abrazive, Viteza Reglabila pentru Manichiura la pretul de 96lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Freza electrica pentru unghii, 6 capete interschimbabile, 10 inele abrazive, viteza reglabila pentru manichiura , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Freza electrica pentru unghii, 6 capete interschimbabile, 10 inele abrazive, viteza reglabila pentru manichiura poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 96.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Freza electrica pentru unghii, 6 capete interschimbabile, 10 inele abrazive, viteza reglabila pentru manichiura prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 96.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 96.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG131C nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Freza electrica pentru unghii, 6 capete interschimbabile, 10 inele abrazive, viteza reglabila pentru manichiura se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG131C atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Freza electrica pentru unghii, 6 capete interschimbabile, 10 inele abrazive, viteza reglabila pentru manichiura , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Freza electrica pentru unghii, 6 capete interschimbabile, 10 inele abrazive, viteza reglabila pentru manichiura a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Freza electrica pentru unghii, 6 capete interschimbabile, 10 inele abrazive, viteza reglabila pentru manichiura

Comanda cu incredere