Brand: IsoTrade
MXY-551

Foarfeca profesionala de tuns / filat parul, lungime 150mm

20.00 lei

+
Foarfeca Profesionala de Tuns / Filat Parul, Lungime 150mm
Foarfeca Profesionala de Tuns / Filat Parul, Lungime 150mm

Foarfeca profesionala de tuns / filat parul, lungime 150 mm

SPECIFICAȚII

-Lungimea lamei: 55mm
-lungimea totală: 150 mm
-Greutate: 63g

Foarfeca profesionala pentru tuns - filat. Contine o lama cu 19 "zimti" cu micro-tăiat pentru a oferi o tăiere delicată. Perfect pentru un profesionist sau amator. Design clasic și solid. Ergonomic și confortabil, sunt realizate din otel inoxidabil. Foarfeca este ideala pentru toate tehnicile de tăiere.

Ele au un dop mic din plastic moale pentru o funcționare silențioasă și pentru a sprijinii degetul. Este echipata cu un șurub vario plus pentru reglare.

Producator:IsoTradeCod:MXY6-551

Poti comanda online produsul Foarfeca Profesionala de Tuns / Filat Parul, Lungime 150mm la pretul de 20lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Foarfeca profesionala de tuns / filat parul, lungime 150mm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Foarfeca profesionala de tuns / filat parul, lungime 150mm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 20.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Foarfeca profesionala de tuns / filat parul, lungime 150mm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 20.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 20.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-551 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Foarfeca profesionala de tuns / filat parul, lungime 150mm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-551 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Foarfeca profesionala de tuns / filat parul, lungime 150mm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Foarfeca profesionala de tuns / filat parul, lungime 150mm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Foarfeca profesionala de tuns / filat parul, lungime 150mm

Comanda cu incredere