Brand: ManiaMall
APT-AG80

Filtru pentru acvariu 200l / h

35.00 lei

+
Filtru pentru acvariu 200L / H

Filtru pentru acvariu 200L / HAG80 Filtru pentru acvariu 200L / HCaracteristici produs-Are dimensiuni compacte (este nevoie de un minim de spațiu în acvariu).
-Este ușor de instalat - pur și simplu atașați-l la peretele interior al acvariului cu ventuzele incluse.
-Acesta prevede filtrarea corectă a oricărei contaminări.
-Echipat cu un filtru detașabil pentru curățare și întreținere ușoară.
-Menține excelent puritatea apei în acvarii de până la 40L.
-Inclusiv filtrarea apei permite oxigenului impregnarea simultană.
-Este foarte silentions și eficient energetic.Specificații-Culoare: negru
-Alimentare: 110-230V 50Hz
-Consum de energie: 3W
-Randamentul maxim: 200L / h
-Dimensiuni: 125mm x 36mm x 27mmInclude-Filtru de apă electric
-Contribuția din burete de carbon
-Set de tuburi de legătură
-Aerare difuzor
-Ghid de utilizare
Toate ambalate într-o cutie solidă și esteticăProducator:ManiaMallCod:APT-AG80

Poti comanda online produsul Filtru pentru acvariu 200L / H la pretul de 35lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Filtru pentru acvariu 200l / h , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Filtru pentru acvariu 200l / h poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 35.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Filtru pentru acvariu 200l / h prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 35.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 35.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG80 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Filtru pentru acvariu 200l / h se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG80 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Filtru pentru acvariu 200l / h , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Filtru pentru acvariu 200l / h a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Filtru pentru acvariu 200l / h

Comanda cu incredere