Brand: Camry
ADL-CR 7030.1

Filtru hepa rotund compatibil cu aspiratorul de cenusa camry cr7030

43.00 lei

+
Filtru Hepa Rotund Compatibil cu Aspiratorul de Cenusa Camry CR7030

Filtru Hepa Rotund Compatibil cu Aspiratorul de Cenusa Camry CR7030Curățarea regulată și eliminarea cenușii sunt necesare dacă doriți ca șemineul dvs. să rămână pe deplin funcțional.
Aspiratorul de cenușă Camry CR 7030 este ideal pentru aspirarea cenusii, atat a celei reci cat si a celei cu temperatura extrem de ridicata (50 de grade). De asemenea, dispune de filtru HEPA special conceput sa protejeze motorul de vid de particulele de funingine și de cenușă care altfel ar putea să-l înfunde, ceea ce ar duce la deteriorarea acestuia.

Specificatii:


Filtru Hepa compatibil cu aspiratorul de cenusa Camry CR 7030Diametrul interior 112 mmDiametrul exterior 158 mmAdancime 90 mm

Producator:CamryCod:ADL19-CR 7030.1

Poti comanda online produsul Filtru Hepa Rotund Compatibil cu Aspiratorul de Cenusa Camry CR7030 la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Filtru hepa rotund compatibil cu aspiratorul de cenusa camry cr7030 , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Filtru hepa rotund compatibil cu aspiratorul de cenusa camry cr7030 poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Filtru hepa rotund compatibil cu aspiratorul de cenusa camry cr7030 prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-CR 7030.1 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Filtru hepa rotund compatibil cu aspiratorul de cenusa camry cr7030 se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-CR 7030.1 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Filtru hepa rotund compatibil cu aspiratorul de cenusa camry cr7030 , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Filtru hepa rotund compatibil cu aspiratorul de cenusa camry cr7030 a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Filtru hepa rotund compatibil cu aspiratorul de cenusa camry cr7030

Comanda cu incredere