Brand: IsoTrade
MXY-5950

Filtru hepa rotund cilindric pentru aspiratoare, dimensiuni 15,5x12cm

37.00 lei

+
Filtru HEPA Rotund Cilindric pentru Aspiratoare, Dimensiuni 15,5x12cm
Filtru HEPA Rotund Cilindric pentru Aspiratoare, Dimensiuni 15,5x12cm

SPECIFICAȚII:
-culoare: alb.
-material: HEPA, metal, PP.
-dimensiuni (lățime / înălțime): 15,5 / 12cm.
-greutate: 190g.
-greutate cu ambalaj: 195g.

Filtrul HEPA este un produs extrem de practic și util, care merită, fără îndoială, să il folosiți în aspirator. Este din ce în ce mai popular și este un element inseparabil al aspiratoarelor moderne și de bună calitate industriale, de șemineu și de uz casnic.

Menținerea curateniei la domiciliu, în birou sau în altă cameră este o garanție nu numai a confortului, ci și a siguranței co-locuitorilor, angajaților și clienților. Eliminarea eficientă a prafului, a blănurilor, a diferitelor tipuri de murdărie și a altor contaminanți este necesară nu numai pentru menținerea ordinii și a valorilor estetice, ci și pentru motive de igienă și sănătate.

Filtrul este cilindric, are multe avantaje și aduce un șir de avantaje în contrast cu filtrul tradițional. Oferă o calitate adecvată și îmbunătățită a filtrării aerului și are un impact real asupra a ceea ce respirăm. Metoda inovatoare de execuție împiedică suflarea celei mai mici particule de praf, dezinfectează aerul care trece prin el și, în plus, protejează motorul dispozitivului împotriva deteriorării, ceea ce prelungește funcționarea eficientă a acestuia. Filtrul este ușor de detașat. În mod rapid și ușor, acesta poate fi îndepărtat și spălat cu apă, ceea ce permite utilizarea sa repetată. Datorită executării cu atenție și a utilizării materialului rezistent, filtrul este durabil și solid. Produsul va servi cu siguranță pentru o lungă perioadă de timp, asigurând satisfacția și garantând confortul de utilizare. Ideal pentru persoanele care suferă de alergii. De asemenea, este minunat daca când există copii mici in casa, precum și oameni cu imunitate redusă. Acesta poate fi utilizat în grădinițe, spitale și azile, precum și în case, birouri, magazine, hoteluri, săli de producție, ateliere și multe alte puncte de service.

Producator:IsoTradeCod:MXY15-5950

Poti comanda online produsul Filtru HEPA Rotund Cilindric pentru Aspiratoare, Dimensiuni 15,5x12cm la pretul de 37lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Filtru hepa rotund cilindric pentru aspiratoare, dimensiuni 15,5x12cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Filtru hepa rotund cilindric pentru aspiratoare, dimensiuni 15,5x12cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 37.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Filtru hepa rotund cilindric pentru aspiratoare, dimensiuni 15,5x12cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 37.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 37.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5950 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Filtru hepa rotund cilindric pentru aspiratoare, dimensiuni 15,5x12cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5950 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Filtru hepa rotund cilindric pentru aspiratoare, dimensiuni 15,5x12cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Filtru hepa rotund cilindric pentru aspiratoare, dimensiuni 15,5x12cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Filtru hepa rotund cilindric pentru aspiratoare, dimensiuni 15,5x12cm

Comanda cu incredere