Brand: Malatec
MXY-6440

Filtru hepa rezerva pentru purificatorul auto malatec 6434

38.00 lei

+
Filtru HEPA Rezerva pentru Purificatorul Auto Malatec 6434

Filtru HEPA Rezerva pentru Purificatorul Auto Malatec 6434SPECIFICAȚII :
-dimensiuni (lățime / înălțime): 5,6 / 5,6 cm.
-greutate: 14 g.
-greutate cu ambalaj: 21 g.Calitatea aerului pe care îl respirăm este extrem de importantă. Purificarea aerului asigură nu numai aer proaspăt, ci și o serie de beneficii pentru sănătate.Filtrul HEPA de înaltă calitate este eficient, dezinfectează aerul și îmbunătățește calitatea acestuia, având astfel un impact pozitiv asupra organismului uman. Este capabil să elimine gazele nocive, fumul, smogul, gazele de evacuare, bacteriile, ciupercile, virușii și diversi alergeni. Precizia filtrului este foarte mare și atinge 0,01 microni.Setul este caracterizat printr-un ansamblu ușor și convenabil. Schimbul acestora se realizeaza rapid, simplu și sigur, astfel încât poate fi făcut de aproape oricine.Filtrul este caracterizat de o eficiență ridicată și o durată lungă de viață. De asemenea, se distinge printr-o curățare convenabilă, care este avantajul acesteia. Poate fi îndepărtat cu ușurință și spălat cu apă, ceea ce reduce frecvența înlocuirii și este benefic din motive financiare.Pentru a prelungi durata de viață a filtrului, îl puteți expune periodic la lumina soarelui pentru a elibera gaze nocive, mirosuri și pentru a ucide bacteriile. Cu toate acestea, nu-l puneți în apropierea surselor de temperatură ridicată, deoarece se poate deforma sau se poate aprinde.Filtrarea aerului este recomandata, mai ales pentru persoanele care suferă de alergii. Este, de asemenea, recomandat copiilor de vârstă mică, vârstnicilor, femeilor însărcinate și persoanelor cu imunitate redusă. Purificatorul auto este ideal pentru persoanele care petrec mult timp pe drum, cum ar fi reprezentanți sau șoferi profesioniști.Setul de filtre se încadrează în purificatorul de aer 6434 din oferta noastră.

Producator:MalatecCod:MXY15-6440

Poti comanda online produsul Filtru HEPA Rezerva pentru Purificatorul Auto Malatec 6434 la pretul de 38lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Filtru hepa rezerva pentru purificatorul auto malatec 6434 , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Filtru hepa rezerva pentru purificatorul auto malatec 6434 poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 38.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Filtru hepa rezerva pentru purificatorul auto malatec 6434 prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 38.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 38.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6440 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Filtru hepa rezerva pentru purificatorul auto malatec 6434 se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6440 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Filtru hepa rezerva pentru purificatorul auto malatec 6434 , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Filtru hepa rezerva pentru purificatorul auto malatec 6434 a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Filtru hepa rezerva pentru purificatorul auto malatec 6434

Comanda cu incredere