Brand: Severin
LDM-EK3156

Fierbator de oua severin, putere 400w, capacitate 6 oua, negru/rosu

161.00 lei

+
Fierbator de Oua Severin, Putere 400W, Capacitate 6 Oua, Negru/Rosu
Fierbator de Oua Severin, Putere 400W, Capacitate 6 Oua, Negru/Rosu

Fierbatorul automat cu un design atragator va asigura gătitul perfect al ouălor în starea aleasă de dvs. - moale, medie sau tare. De acum înainte, nu trebuie să așteptați pentru a opri aragazul în momentul potrivit de fierbere - aparatul o va face pentru dvs. și vă va informa și despre asta cu un semnal sonor.
Caracteristici:

-Gatiti de la 1 la 6 oua in acelasi timp.
-Alegeți dacă doriți să gătiți ouă moi, medii sau tari.
-Oprirea automată cu semnal sonor.
-Lampă de control.
-Putere maximă: 400W.
-Material: plastic
-Semnale sonore (la terminarea timpului setat)
-Protectie termica;
-Capac transparent, detasabil;
-Culoare negru / rosu

Producator:SeverinCod:LDM2-EK3156

Poti comanda online produsul Fierbator de Oua Severin, Putere 400W, Capacitate 6 Oua, Negru/Rosu la pretul de 161lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Fierbator de oua severin, putere 400w, capacitate 6 oua, negru/rosu , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Fierbator de oua severin, putere 400w, capacitate 6 oua, negru/rosu poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 161.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Fierbator de oua severin, putere 400w, capacitate 6 oua, negru/rosu prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 161.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 161.00 lei cat costa produsul cu codul LDM-EK3156 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Fierbator de oua severin, putere 400w, capacitate 6 oua, negru/rosu se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul LDM-EK3156 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Fierbator de oua severin, putere 400w, capacitate 6 oua, negru/rosu , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Fierbator de oua severin, putere 400w, capacitate 6 oua, negru/rosu a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Fierbator de oua severin, putere 400w, capacitate 6 oua, negru/rosu

Comanda cu incredere