Brand: Mesko
ADL-MS 5028

Fier de calcat cu aburi mesko, putere 2200w, talpa ceramica, amplificare extra-abur, culoare mov

82.00 lei

+
Fier de Calcat cu Aburi Mesko, Putere 2200W, Talpa Ceramica, Amplificare Extra-Abur, Culoare Mov
Fier de Calcat cu Aburi Mesko, Putere 2200W, Talpa Ceramica, Amplificare Extra-Abur, Culoare Mov

Fierul de calcat cu aburi are o putere maxima de 2600W. Vă va permite să vă călcați hainele foarte ușor. Este echipat cu toate facilitățile care sunt utile atunci când doriți să aveți tricoul, costumul sau rochia fără cele mai mici cute: vă permite să reglați temperatura pentru materialul din care sunt făcute hainele, talpa fierului nu se lipeste de haine.

Specificatii:

- talpa ceramica;
- putere medie 2000W;
- putere maxima 2200W;
- orificii special proiectate in talpa pentru disiparea eficienta a aburilor;
- amplificare extra abur;
- pulverizator puternic;
- ergonomic pentru un calcat usor;
- culoare mov.

Producator:MeskoCod:ADL20-MS 5028

Poti comanda online produsul Fier de Calcat cu Aburi Mesko, Putere 2200W, Talpa Ceramica, Amplificare Extra-Abur, Culoare Mov la pretul de 82lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Fier de calcat cu aburi mesko, putere 2200w, talpa ceramica, amplificare extra-abur, culoare mov , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Fier de calcat cu aburi mesko, putere 2200w, talpa ceramica, amplificare extra-abur, culoare mov poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 82.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Fier de calcat cu aburi mesko, putere 2200w, talpa ceramica, amplificare extra-abur, culoare mov prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 82.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 82.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-MS 5028 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Fier de calcat cu aburi mesko, putere 2200w, talpa ceramica, amplificare extra-abur, culoare mov se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-MS 5028 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Fier de calcat cu aburi mesko, putere 2200w, talpa ceramica, amplificare extra-abur, culoare mov , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Fier de calcat cu aburi mesko, putere 2200w, talpa ceramica, amplificare extra-abur, culoare mov a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Fier de calcat cu aburi mesko, putere 2200w, talpa ceramica, amplificare extra-abur, culoare mov

Comanda cu incredere