Brand: Camry
ADL-CR 5029

Fier de calcat cu aburi camry, talpa ceramica, putere 3000w, functie auto-curatare si anti-picurare, calcare verticala

91.00 lei

+
Fier de Calcat cu Aburi Camry, Talpa Ceramica, Putere 3000W, Functie Auto-Curatare si Anti-Picurare, Calcare Verticala

Fier de Calcat cu Aburi Camry, Talpa Ceramica, Putere 3000W, Functie Auto-Curatare si Anti-Picurare, Calcare VerticalaSub o carcasă elegantă, acesta găzduiește o putere maximă de maxim 3000 W. Cu talpa din aliaj ceramic, va permite sa calcati si vertical. Are un filtru anti-calcar încorporat și o funcție de curățare automată care face fierul întotdeauna la fel de confortabil de folosit. Specificatii:


Putere 2000-2400W
Putere maximă 3000W
Călcarea verticala
Funcția aburi
Blocaj anti-picurare
Filtru anti-calcar
Auto-curatare
220-240V 50/60 Hz
Producator:

CamryCod:

ADL15-CR 5029

Poti comanda online produsul Fier de Calcat cu Aburi Camry, Talpa Ceramica, Putere 3000W, Functie Auto-Curatare si Anti-Picurare, Calcare Verticala la pretul de 91lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Fier de calcat cu aburi camry, talpa ceramica, putere 3000w, functie auto-curatare si anti-picurare, calcare verticala , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Fier de calcat cu aburi camry, talpa ceramica, putere 3000w, functie auto-curatare si anti-picurare, calcare verticala poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 91.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Fier de calcat cu aburi camry, talpa ceramica, putere 3000w, functie auto-curatare si anti-picurare, calcare verticala prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 91.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 91.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-CR 5029 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Fier de calcat cu aburi camry, talpa ceramica, putere 3000w, functie auto-curatare si anti-picurare, calcare verticala se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-CR 5029 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Fier de calcat cu aburi camry, talpa ceramica, putere 3000w, functie auto-curatare si anti-picurare, calcare verticala , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Fier de calcat cu aburi camry, talpa ceramica, putere 3000w, functie auto-curatare si anti-picurare, calcare verticala a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Fier de calcat cu aburi camry, talpa ceramica, putere 3000w, functie auto-curatare si anti-picurare, calcare verticala

Comanda cu incredere