Brand: Adler
ADL-AD 5019

Fier de calcat cu aburi adler, putere 1600w, temperatura reglabila, rezervor 100ml

47.00 lei

+
Fier de Calcat cu Aburi Adler, Putere 1600W, Temperatura Reglabila, Rezervor 100ml

Fier de Calcat cu Aburi Adler, Putere 1600W, Temperatura Reglabila, Rezervor 100mlFierul de calcat cu aburi Adler este evaluat la 1600W. Vă va permite să vă călcați hainele foarte ușor.


Este echipat cu toate facilitățile care sunt utile atunci când doriți să aveți tricoul, costumul sau rochia fără cele mai mici cute: vă permite să reglați temperatura pentru materialul din care sunt făcute hainele, talpa fierului nu se lipeste de haine.


Are un rezervor de apă de 100 ml.Reglare temperatura


Putere 1600W


Eficiența aburului: 10g / min


Rezervor de apă: 100mlGreutate: 0,875 kg


Dimensiuni: 54 x 35 x 27,2 cm


Producator:AdlerCod:ADL4-AD 5019

Poti comanda online produsul Fier de Calcat cu Aburi Adler, Putere 1600W, Temperatura Reglabila, Rezervor 100ml la pretul de 47lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Fier de calcat cu aburi adler, putere 1600w, temperatura reglabila, rezervor 100ml , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Fier de calcat cu aburi adler, putere 1600w, temperatura reglabila, rezervor 100ml poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 47.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Fier de calcat cu aburi adler, putere 1600w, temperatura reglabila, rezervor 100ml prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 47.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 47.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 5019 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Fier de calcat cu aburi adler, putere 1600w, temperatura reglabila, rezervor 100ml se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 5019 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Fier de calcat cu aburi adler, putere 1600w, temperatura reglabila, rezervor 100ml , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Fier de calcat cu aburi adler, putere 1600w, temperatura reglabila, rezervor 100ml a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Fier de calcat cu aburi adler, putere 1600w, temperatura reglabila, rezervor 100ml

Comanda cu incredere