Brand: ManiaMall
APT-AG529

Fier calcat statie de calcat pe aburi 1500w - capacitate rezervor 2.2 l

193.00 lei

+
Fier calcat Statie de calcat pe aburi 1500W - capacitate rezervor 2.2 L

Statie de calcat pe aburi 1500W - capacitate rezervor 2.2 LAG529 Statie de calcat pe aburi - capacitate rezervor 2.2 LStația pe aburi este un aparat minunat de sprijin acasă, care îndepărtează în mod eficient toate cutele din tesatura, fără a fi nevoie de călcare tradițională.Caracteristicile produsului:-Stația netezeste perfect cutele de pe țesături. Esențial în fiecare casă, atelier de croitorie sau magazin de îmbrăcăminte.
-Stația pe aburi este un dispozitiv complet, care îndepărtează în mod eficient orice țesătura sifonata. Tot prin vaporii de apa care pătrund in fibre fac tesaturile să se înmoaie.
-Aparatul este ideal pentru curatarea perdelelor, scăpati de petele vechi si uscate sau de mucegai. Toate acestea fără utilizarea substanțelor chimice
-Funcția de compresiune verticală și orizontală, nu distruge materialul în timpul călcatului. -Temperatura ridicată distruge majoritatea bacteriilor din material.
-Aparatul este echipat cu o protecție împotriva supraîncălzirii, gros izolat. Alimentare prin cablu și carcasa pentru a minimiza pierderile de căldură.
-Ușusinta de a fii utilizat și tehnologia de curățare cu abur va salva un timp foarte valoros pe care-l puteți petrece familia.
-Mânerul în formă ergonomica face dispozitivul ușor de utilizat.
-Economisiti o mare parte din timp, comparativ cu presarea tradiționala.
-Roți încorporate pentru deplasarea ușoară a dispozitivului.Specificații:-Capacitate rezervor de apă: 2,2 litri
-Stativ telescopic (pana la 1.4m) un suport tip cuier haine, pantaloni etc.
-1 perie inclusa.
-Temperatura Max de ieșire a aburului: 98 A° C
-Moduri de operare: haine umede, nailon, mătase, Dacron , lână, catifea , bumbac, in.
-Lungimea tubului: 1,35 m
-Fluxul de vapori: 40g / min
-Timpul de functionare la putere maximă, cu un rezervor plin: 60min
-Putere: 1500W
-Sursa de alimentare: 230V ~ 50Hz
-Un scurt timp de încălzire
-Incorporat indicator LED si un termostat
-Lungimea cablului: 1,6 m
-Dimensiuni (cazan): 30x23,5x26,5cm
-Culoare: alb-verde
-Greutate: 2,8 kgPoti comanda online produsul Fier calcat Statie de calcat pe aburi 1500W - capacitate rezervor 2.2 L la pretul de 193lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Fier calcat statie de calcat pe aburi 1500w - capacitate rezervor 2.2 l , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Fier calcat statie de calcat pe aburi 1500w - capacitate rezervor 2.2 l poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 193.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Fier calcat statie de calcat pe aburi 1500w - capacitate rezervor 2.2 l prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 193.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 193.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG529 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Fier calcat statie de calcat pe aburi 1500w - capacitate rezervor 2.2 l se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG529 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Fier calcat statie de calcat pe aburi 1500w - capacitate rezervor 2.2 l , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Fier calcat statie de calcat pe aburi 1500w - capacitate rezervor 2.2 l a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Fier calcat statie de calcat pe aburi 1500w - capacitate rezervor 2.2 l

Comanda cu incredere