Brand: IsoTrade
MXY-6552

Felinar sau cos tip dovleac decorativ pentru halloween

18.00 lei

+
Felinar sau Cos tip Dovleac Decorativ pentru Halloween

Felinar sau Cos tip Dovleac Decorativ pentru Halloween


Caracteristici:
IMPERMEABILITATE - datorită utilizării plasticului rezistent la umiditate, cosul dovleac poate rezista nu numai în cameră, ci și în exterior, de exemplu pe scări, folosit ca un suport de flori și un decor interesant.
PERFECT PENTRU HALLOWEEN - coșul dovleac este un element idispensabil al costumului de Halloween pentru a colecta dulciuri; ideal ca un ornament pentru petreceri tematice.
SPECIFICAȚII - dimensiuni (diametru / înălțime): 16 / 13cm, înălțime cu mâner: 21cm, greutate: 61g.
UNIVERSAL - dovleacul este potrivit nu numai pentru colectarea bomboanelor, ci și ca recipient pentru stilouri sau ca ghivece de flori; datorită mânerului le puteți plasa sau agata cu ușurință oriunde.
FUNCTIE LAMPA - prin introducerea unei lumanari cu LED-uri, puteti crea un felinar interesant care arata deosebit de atractiv seara, de exemplu pe pervazul ferestrei.

SPECIFICAȚII:
-material: plastic.
-dimensiuni (diametru / înălțime): 16 / 13cm.
-înălțime cu mâner: 21cm.
-greutate: 61g.


Coșul tip dovleac portocaliu este un element clasic, decorativ de toamnă, mai ales util în timpul Halloween-ului. Devine principala sursă de bucurie a participanților. Dovleacul reflectă perfect atmosfera și se armonizează cu tema vacanței.


Produsul nu este doar practic, ci și decorativ. Perfect ca un recipient pentru dulciuri, decor de toamnă al unui apartament sau al oricărei alte camere. Coșul este fabricat din plastic care nu absoarbe umiditatea. Datorită rezistenței sale la apă, acesta poate fi utilizat cu succes și în aer liber, de exemplu pe scări, pe terasă sau în grădină, și poate fi folosit ca vas sau alte elemente decorative. O sursă de lumină artificială sub formă de LED este necesară pentru a preveni topirea materialului.


Coșul va fi cu siguranță util de Halloween, când vizitati case vecine și colectati dulciuri sau alte cadouri. Fără îndoială, este un element inseparabil al costumului în multe jocuri, la zile de naștere sau petreceri tematice.


Dovleacul este ideal atât pentru uz privat, cât și pentru uz comercial. Destinate pentru utilizarea în cafenele, restaurante, pub-uri, grădinițe, pensiuni și multe alte locuri. Produsul este universal și funcționează foarte bine în afara sezonului, de exemplu ca un recipient funcțional pentru pixuri sau o varietate de articole mici.


Producator:IsoTradeCod:MXY14-6552

Poti comanda online produsul Felinar sau Cos tip Dovleac Decorativ pentru Halloween la pretul de 18lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Felinar sau cos tip dovleac decorativ pentru halloween , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Felinar sau cos tip dovleac decorativ pentru halloween poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 18.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Felinar sau cos tip dovleac decorativ pentru halloween prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 18.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 18.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6552 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Felinar sau cos tip dovleac decorativ pentru halloween se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6552 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Felinar sau cos tip dovleac decorativ pentru halloween , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Felinar sau cos tip dovleac decorativ pentru halloween a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Felinar sau cos tip dovleac decorativ pentru halloween

Comanda cu incredere