Brand: Severin
LDM-KM3921

Feliator electric severin pentru legume sau fructe, putere 80w, 2 capete interschimbabile

264.00 lei

+
Feliator Electric Severin pentru Legume sau Fructe, Putere 80W, 2 Capete interschimbabile

Feliator Electric Severin pentru Legume sau Fructe, Putere 80W, 2 Capete interschimbabileDispozitivul va ajuta sa transformati legumele cu un efort minim in spirale spectaculoase .
Acum puteti sa creati salate mixte irezistibile bogate in vitamine, care vor satisface gusturile celor mai pretentiosi.
Puteti folosi dovlecel, morcovi, mere, pere, cartofi, etc.
Aparatul are 2 capete interschimbabile, lame din otel inoxidabil iar capacul este prevazut cu un orificiu mare.
Foarte usor de utilizat, doar porniti aparatul, incarcati pistonul cu fructele sau legumele preferate si veti obtine o multime de spirale.Caracteristici:


- carcasa din plastic;

- lame din otel inoxidabil;

- 2 capete interschimbabile;(9 si 5 mm)

- capac cu orificiu mare de umplere ( diametru de 6 cm)

- putere 80 W;

- capacitate 1250 ml;

- cu picioare din cauciuc pentru stabilitate;

- culoare alb/verde.


Producator:

SeverinCod:

LDM2-KM3921

Poti comanda online produsul Feliator Electric Severin pentru Legume sau Fructe, Putere 80W, 2 Capete interschimbabile la pretul de 264lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Feliator electric severin pentru legume sau fructe, putere 80w, 2 capete interschimbabile , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Feliator electric severin pentru legume sau fructe, putere 80w, 2 capete interschimbabile poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 264.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Feliator electric severin pentru legume sau fructe, putere 80w, 2 capete interschimbabile prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 264.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 264.00 lei cat costa produsul cu codul LDM-KM3921 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Feliator electric severin pentru legume sau fructe, putere 80w, 2 capete interschimbabile se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul LDM-KM3921 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Feliator electric severin pentru legume sau fructe, putere 80w, 2 capete interschimbabile , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Feliator electric severin pentru legume sau fructe, putere 80w, 2 capete interschimbabile a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Feliator electric severin pentru legume sau fructe, putere 80w, 2 capete interschimbabile

Comanda cu incredere