Brand: Camry
ADL-CR 4702

Feliator electric pentru carne, mezeluri sau paine, camry 200w, inox, diametru 19cm, grosime reglabila max 15mm

214.00 lei

+
Feliator Electric pentru Carne, Mezeluri sau Paine, Camry 200W, Inox, Diametru 19cm, Grosime Reglabila Max 15mm

Feliator Electric pentru Carne, Mezeluri sau Paine, Camry 200W, Inox, Diametru 19cm, Grosime Reglabila Max 15mm


Taietor de carne si paine felii Camry CR 4702
Un aparat de taiat felii sigur și convenabil, echipat cu o masă pliabila și un instrument de împingere.
Cuțitul din oțel inoxidabil de înaltă calitate permite să tăiați carnea rece în felii subțiri, precum și sa taiati o felie de pâine destul de groasa.
Grosimea taierii poate fi reglată cu ususrinta. Este chiar mai ușor datorită unui indicator vizibil.


Cuțit din oțel inoxidabil, diametru 19cm
Comutator alimentator de siguranță
Ajustarea grosimii planseului (0-15mm)
Indicator de grosime a planseului
Masă pliabilă și instrument de impins detașabil
Putere: 200W


Greutate netă 1 buc.: 4,3 kg
Greutate brută 1 buc: 4,8 kg
Dimensiunile cutiei 42,7 x 28,2 x 30,3 cm
Bucăți în cutie: 1

Producator:CamryCod:ADL3-CR 4702

Poti comanda online produsul Feliator Electric pentru Carne, Mezeluri sau Paine, Camry 200W, Inox, Diametru 19cm, Grosime Reglabila Max 15mm la pretul de 214lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Feliator electric pentru carne, mezeluri sau paine, camry 200w, inox, diametru 19cm, grosime reglabila max 15mm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Feliator electric pentru carne, mezeluri sau paine, camry 200w, inox, diametru 19cm, grosime reglabila max 15mm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 214.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Feliator electric pentru carne, mezeluri sau paine, camry 200w, inox, diametru 19cm, grosime reglabila max 15mm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 214.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 214.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-CR 4702 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Feliator electric pentru carne, mezeluri sau paine, camry 200w, inox, diametru 19cm, grosime reglabila max 15mm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-CR 4702 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Feliator electric pentru carne, mezeluri sau paine, camry 200w, inox, diametru 19cm, grosime reglabila max 15mm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Feliator electric pentru carne, mezeluri sau paine, camry 200w, inox, diametru 19cm, grosime reglabila max 15mm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Feliator electric pentru carne, mezeluri sau paine, camry 200w, inox, diametru 19cm, grosime reglabila max 15mm

Comanda cu incredere