Brand: ATL
APT-BQ29B

Esarfa moderna tip rochita si prosop pentru plaja 3-in-1, culoare roz

41.00 lei

+
Esarfa Moderna Tip Rochita si Prosop pentru Plaja 3-in-1, Culoare Roz

Esarfa Moderna Tip Rochita si Prosop pentru Plaja 3-in-1, Culoare RozRochie supermodernă și prosop rapid 2in1 - perfect pentru plajă.Caracteristicile produsului:Produsul este nou, de înaltă calitate.
O rochie frumoasă pe plajă, este foarte delicată și aerisită.
Puneți-o rapid pe un bikini și puteți arăta frumos mergând direct de la plajă spre oraș.
Aerisit și ușor de înfășurat corpul - perfect pentru zilele fierbinți de vară. Datorită deschiderii sale spate, ea devine o rochie foarte voluptoasă, care este potrivită și pentru plimbări de seară sau pentru o discotecă de plajă.
Forma special concepută a rochiei face foarte ușor să o puneți pe corp - doar înfășurați rochia ca un prosop și puneți pe curele.
Materialul este flexibil, dar delicat și respirabil. Poate fi uscat în aer, în uscător, spălat pe mâini sau în mașina de spălat.
Dimensiune universală
Material: 95% poliester, 5% elastan
Culoare: rozProducator:ATLCod:APT11-BQ29B

Poti comanda online produsul Esarfa Moderna Tip Rochita si Prosop pentru Plaja 3-in-1, Culoare Roz la pretul de 41lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Esarfa moderna tip rochita si prosop pentru plaja 3-in-1, culoare roz , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Esarfa moderna tip rochita si prosop pentru plaja 3-in-1, culoare roz poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 41.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Esarfa moderna tip rochita si prosop pentru plaja 3-in-1, culoare roz prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 41.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 41.00 lei cat costa produsul cu codul APT-BQ29B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Esarfa moderna tip rochita si prosop pentru plaja 3-in-1, culoare roz se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-BQ29B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Esarfa moderna tip rochita si prosop pentru plaja 3-in-1, culoare roz , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Esarfa moderna tip rochita si prosop pentru plaja 3-in-1, culoare roz a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Esarfa moderna tip rochita si prosop pentru plaja 3-in-1, culoare roz

Comanda cu incredere