Brand: Tweeze
APT-AG15

Epilator tweeze ideal pentru indepartarea parului nedorit

36.00 lei

+
Epilator Tweeze ideal pentru indepartarea parului nedorit
Epilator Tweeze ideal pentru indepartarea parului nedorit

AG15 Epilator Tweeze

Epilatorul este un dispozitiv folosit pentru a îndepărta părul nedorit. Poate fi folosit atat de femei cat și de bărbati. Datorită celei mai recente tehnologii trage cu grijă chiar și cele mai mici fire de la rădăcină.

-Acesta funcționează cu o precizie exactă în orice direcție, spre deosebire de pensetele manuale.
-Lasă pielea catifelata, fără se simți firele - timp de zile sau chiar săptămâni.
-Îndepărtează părul în condiții de siguranță, fără a răni sau a tăia.
-Lasă pielea moale și netedă, fără iritații.
-Ușor de curățat, include perie de curatare.
-Ideal pentru călătorii. Datorită dimensiunilor sale mici (12cm), se poate lua oriunde doriți.

Aplicație:

-în zona gurii
-pe bărbie
-genunchi
-obrajii
-degetele de la picioare
-zona bikini
-zona axiala
-nu este potrivit pentru modelare sprancene.

Specificații:

-Alimentare: 2 baterii AAA (nu sunt incluse)
-Foarte eficient atunci când este poziționat în unghiuri drepte cu lungimea firelor și peste 5 mm.
-Dimensiuni: 12cm x 3.5cm

Producator:TweezeCod:APT2-AG15

Poti comanda online produsul Epilator Tweeze ideal pentru indepartarea parului nedorit la pretul de 36lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Epilator tweeze ideal pentru indepartarea parului nedorit , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Epilator tweeze ideal pentru indepartarea parului nedorit poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 36.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Epilator tweeze ideal pentru indepartarea parului nedorit prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 36.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 36.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG15 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Epilator tweeze ideal pentru indepartarea parului nedorit se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG15 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Epilator tweeze ideal pentru indepartarea parului nedorit , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Epilator tweeze ideal pentru indepartarea parului nedorit a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Epilator tweeze ideal pentru indepartarea parului nedorit

Comanda cu incredere