Brand: Browns
STC-PRTV-5290

Epilator 2in1 gemei brown br-2118 practic homework

97.00 lei

+
Epilator 2in1 Gemei Brown BR-2118 Practic HomeWork

Epilator 2in1 Gemei Brown BR-2118 Practic HomeWorkEpilator 2in1 Gemei Brown BR-2118
Epilator 2in1 Gemei Brown BR-2118 Epilator 2in1 Gemei Brown BR-2118 Acum ai un singur aparat minunat cu doua functii utile: aparat de ras si epilator. Unitatea centrala este dotata cu acumulator incorporat, iar cele doua capete pot fi alese in functie de necesitati. Epilatorul 2in1 Brown poate reprezenta cadoul perfect pentru orice femeie, avand functie dubla, ca epilator si aparat de ras, fiind extrem de usor de utilizat.Cu epilatorul Gemei BR-2118 puteti scapa cu usurinta de parul nedorit


Pachetul contine:
-Epilatorul 2in1 Gemei Brown BR-2118
-Cap pentru epilare
-Cap pentru ras
-Saculet pentru transport
-Periuta pentru curatarea lamelor
-Alimentator priza

Specificatii:

-Epilare sigura si rapida
-Se poate utiliza cu usurinta
-Timp de incarcare: 6 ore

-Timp utilizare: 30-40minProducator:

BrownsCod:

PRTV-5290

Poti comanda online produsul Epilator 2in1 Gemei Brown BR-2118 Practic HomeWork la pretul de 97lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Epilator 2in1 gemei brown br-2118 practic homework , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Epilator 2in1 gemei brown br-2118 practic homework poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 97.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Epilator 2in1 gemei brown br-2118 practic homework prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 97.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 97.00 lei cat costa produsul cu codul STC-PRTV-5290 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Epilator 2in1 gemei brown br-2118 practic homework se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul STC-PRTV-5290 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Epilator 2in1 gemei brown br-2118 practic homework , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Epilator 2in1 gemei brown br-2118 practic homework a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Epilator 2in1 gemei brown br-2118 practic homework

Comanda cu incredere