Brand: ManiaMall
APT-AG242

Dus solar de capacitate 20l de camping

51.00 lei

Dus solar de capacitate 20L de camping
Dus solar de capacitate 20L de camping

AG242 Dus solar 20L de camping

Perfect pentru fiecare călătorie sau camping.

Caracteristicile produsului:

-Duș camping practic pentru utilizarea în turism, camping, pe călătorii mai lungi, tabere, drumeții, etc. Acesta va fi util peste tot în cazul în care nu există apă curentă. Potrivit pentru o baie sau spalat necesar în bucătărie.
-Este foarte util - permite o baie lungă de relaxare.
-Compact și ușor de utilizat. Trebuie doar suspendat intr-un mic spațiu gol. Se potrivește în orice rucsac.
-Apa de duș este încălzită cu ajutorul energiei solare - câteva ore se poate ajunge la temperaturi de până la 48 de grade C.
-Completare cu ușurință prin scoaterea fișei.
-Prevăzut cu un furtun cu un robinet pentru reglarea debitului de apă și capătul duș.
-Ambalaj: Melamina

Specificații:

-Greutate: aproximativ 400g
-Capacitate: 20 litri
-Dimensiuni (plate): 39cm x 60cm
-Culoare: Negru

Producator:ManiaMallCod:APT-AG242

Poti comanda online produsul Dus solar de capacitate 20L de camping la pretul de 51lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Dus solar de capacitate 20l de camping , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Dus solar de capacitate 20l de camping poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 51.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Dus solar de capacitate 20l de camping prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 51.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 51.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG242 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Dus solar de capacitate 20l de camping se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG242 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Dus solar de capacitate 20l de camping , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Dus solar de capacitate 20l de camping a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Dus solar de capacitate 20l de camping

Comanda cu incredere