Brand: ManiaMall
APT-AG555B

Dungi jante autocolante reflectorizante, culoare rosu

32.00 lei

+
Dungi Jante Autocolante Reflectorizante, Culoare Rosu

Dungi Jante Autocolante Reflectorizante, Culoare Rosu


Autocolant reflectorizant jante auto, biciclete, motociclete, etc.

Imbunatatesc vizibilitatea si siguranta pe drum, creeaza un efect uimitor, mai ales pe timp de noapte.Caracteristicile produsului:


-Dungi autocolant reflectorizante, pentru toate tipurile de roți.


-16 bucati cu o lățime de 8mm.


-bandă adezivă rezistentă din PVC cu un coeficient mai mare de aderență și rezistență.

- Rezistent la schimbarea condițiilor meteorologice.


-Acestea se încadrează pentru jante de 16-18 inch.

- Culoare: Rosu
Producator:ManiaMallCod:APT-AG555B

Poti comanda online produsul Dungi Jante Autocolante Reflectorizante, Culoare Rosu la pretul de 32lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Dungi jante autocolante reflectorizante, culoare rosu , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Dungi jante autocolante reflectorizante, culoare rosu poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 32.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Dungi jante autocolante reflectorizante, culoare rosu prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 32.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 32.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG555B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Dungi jante autocolante reflectorizante, culoare rosu se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG555B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Dungi jante autocolante reflectorizante, culoare rosu , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Dungi jante autocolante reflectorizante, culoare rosu a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Dungi jante autocolante reflectorizante, culoare rosu

Comanda cu incredere