Brand: ATL
APT-AG38F

Dulap sifonier haine mobil portabil, demontabil, culoare maro

167.00 lei

+
Dulap Sifonier Haine Mobil Portabil, Demontabil, Culoare Maro

Dulap Sifonier Haine Mobil Portabil, Demontabil, Culoare MaroAG38F Dulap portabil culoare maro - demontabilCaracteristicile produsului:-Dulap triplu, rafturi pliante pentru haine, prosoape etc.
-Protejaza perfect hainele împotriva prafului.
-Evita inghesuirea hainelor pe un raft strâmt! În acest dulap se pot prinde hainele cu umeras pe bara orizontala din partea de sus, astfel încât vor arata intotdeauna proaspăt călcate.
-Robust și ușor de pliat, cu stalpi de metal - ușor de transportat.
-Dulapul este foarte spațioas și poate găzdui o multime de haine.
-Sistem de sustinere al stalpilor il face usor de demontat, fără a utiliza instrumente suplimentare si in acelasi timp foarte stabil.
-Are o șina pentru umerase + raft în mijlocul dulapului și 8 rafturi laterale.
-In partea de jos se gasesc, suplimentar, 3 rafturi.
-Este realizat din material rezistent, ușor de curățat și respirabil.
-Cele 4 fermoare în partea din față ale dulapului permit accesul independent la partea stânga, la dreapta și centru.
-Ambalaj: cutie de colorat, estetic.Specificații:-Culoare stalpi: negru
-Culoare dulap: maro
-Dimensiuni: 134 x 43 x 175cm
-Dimensiuni rafturi: 37x43cm
-Lățime compartiment umerașe: 60cm

Producator:ATLCod:ANN4-AG38F

Poti comanda online produsul Dulap Sifonier Haine Mobil Portabil, Demontabil, Culoare Maro la pretul de 167lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Dulap sifonier haine mobil portabil, demontabil, culoare maro , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Dulap sifonier haine mobil portabil, demontabil, culoare maro poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 167.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Dulap sifonier haine mobil portabil, demontabil, culoare maro prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 167.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 167.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG38F nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Dulap sifonier haine mobil portabil, demontabil, culoare maro se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG38F atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Dulap sifonier haine mobil portabil, demontabil, culoare maro , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Dulap sifonier haine mobil portabil, demontabil, culoare maro a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Dulap sifonier haine mobil portabil, demontabil, culoare maro

Comanda cu incredere