Brand: ATL
APT-AG38E

Dulap portabil 5 compartimente, material extensibil culoare bej

124.00 lei

+
Dulap portabil 5 compartimente, material extensibil culoare Bej

Dulap portabil 5 compartimente, material textil extensibil culoare BejDulap nou portabil din material de inalta calitateCaracteristici produsDulap dublu in care se pot pune umerase cu haine si prosoape
Protejeaza perfect de praf
Hainele pot fi agatate pe umerase de o sina orizontala, astfel încât vor arata mereu proaspat calcate
Design robust și ușor, cu rame metalice - usor de transportat
Dulapul este foarte spațios in care se pot pune o multime de haine
Sistemul este gândit cu conectori astfel se descompune rapid și ușor, fără a utiliza instrumente suplimentare
Are o șină pentru umerașe și 4 rafturi.
În partea de jos a dulapului există 2 rafturi suplimentare.
Dulapul este realizat din material rezistent, ușor de curățat și respirabil.
Două fermoare în partea din față a carcasei permite accesul independent convenabil la stânga și la dreapta cabinetului
Ambalaj: cutie colorataspecificațieCuloare cadru: negru
Culoare Capac: bej
Latime umarase: 67cm
Dimensiuni rafturi mici: aprox 34cm x 42cm
Dimensiuni de gabarit: 105cm x 43cm x 171cm

Producator:ATLCod:APT3-AG38E

Poti comanda online produsul Dulap portabil 5 compartimente, material extensibil culoare Bej la pretul de 124lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Dulap portabil 5 compartimente, material extensibil culoare bej , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Dulap portabil 5 compartimente, material extensibil culoare bej poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 124.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Dulap portabil 5 compartimente, material extensibil culoare bej prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 124.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 124.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG38E nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Dulap portabil 5 compartimente, material extensibil culoare bej se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG38E atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Dulap portabil 5 compartimente, material extensibil culoare bej , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Dulap portabil 5 compartimente, material extensibil culoare bej a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Dulap portabil 5 compartimente, material extensibil culoare bej

Comanda cu incredere