Brand: GoodHome
MSTR-YLT-0703A

Dulap pliabil mobil pentru imbracaminte si accesorii, dimensiuni 165x110cm, culoare maro

146.00 lei

Dulap Pliabil Mobil pentru Imbracaminte si Accesorii, Dimensiuni 165x110cm, Culoare Maro

Dulap Pliabil Mobil pentru Imbracaminte si Accesorii, Dimensiuni 165x110cm, Culoare MaroDulapul textil elegant și totuși solid GoodHome este o combinație unică de estetică și durabilitate.
Dulapul pliabil este ideal pentru casa, birou, cămin, garaj sau camping. Are roți de transport ceea ce vă permite să il mutați cu ușurință în orice loc.
Modelul a fost fabricat din materiale de cea mai bună calitate.
Designul simplu și ușor vă permite să il pliați sau să mutați dulapul într-un alt loc în doar câteva minute.
Cadrul metalic și materialul exterior respirabil garantează soliditatea și stabilitatea structurii, precum și utilizarea pe termen lung.Specificații:
-Construcție robustă, stabilă.
-Design estetic.
-Ușor de asamblat.
-Perfect pentru sala, vestiare.
-5 rafturi.
-1 compartiment pentru umerase.
-Fixare cu 3 fermoare.
-Roti cu blocaj incorporat.Dimensiuni:
-Inaltime: 165cm.
-Lățime: 110 cm.
-Adâncime: 50 cm.
-Material: cadru din aluminiu și conectori din material plastic durabil.
-Greutate totala: 5 kg.
-Sarcina admisă: 25 kg.
-Culoare: MaroCod:

MSTR4-YLT-0703A

Poti comanda online produsul Dulap Pliabil Mobil pentru Imbracaminte si Accesorii, Dimensiuni 165x110cm, Culoare Maro la pretul de 146lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Dulap pliabil mobil pentru imbracaminte si accesorii, dimensiuni 165x110cm, culoare maro , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Dulap pliabil mobil pentru imbracaminte si accesorii, dimensiuni 165x110cm, culoare maro poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 146.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Dulap pliabil mobil pentru imbracaminte si accesorii, dimensiuni 165x110cm, culoare maro prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 146.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 146.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-YLT-0703A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Dulap pliabil mobil pentru imbracaminte si accesorii, dimensiuni 165x110cm, culoare maro se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-YLT-0703A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Dulap pliabil mobil pentru imbracaminte si accesorii, dimensiuni 165x110cm, culoare maro , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Dulap pliabil mobil pentru imbracaminte si accesorii, dimensiuni 165x110cm, culoare maro a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Dulap pliabil mobil pentru imbracaminte si accesorii, dimensiuni 165x110cm, culoare maro

Comanda cu incredere