Brand: Topeshop
TOPE-S40 WENGE

Dulap pentru baie sau living, model regal s40, latime 40cm, culoare wenge

277.00 lei

+
Dulap pentru baie sau living, model Regal S40, latime 40cm, culoare wenge

Dulap pentru baie sau living, model Regal S40, latime 40cm, culoare wengeÎn fiecare baie veți găsi lucruri care au nevoie de locul tău. Datorită posturilor practice, puteți controla eficient mizeria fără a ocupa prea mult spațiu.Design universal răspunde așteptărilor tuturor celor care apreciază combinația de simplitate și eleganță
minimalist mânere oferă acces convenabil la conținutul mobilier
atent manopera
Alegerea ușii lateraledeschidere - stânga față-verso / prawostronnie - direct la asamblare
producător polonez.Material:
a€¢ Corp și fronturi - PAL laminat.
a€¢ marginile - finisate PVC (caracterizate prin rezistență mecanică ridicată și stabilitate chimică)
a€¢ Tub - argint din plasticDimensiuni:
Adâncime: 30 cm
Latime: 40 cm
Inaltime: 170 cm

Grosime placa: 18 mmUtilizare:
Suprafața piesei de mobilier cu o cârpă moale și curată. Evitați utilizarea substanțelor chimice puternice. Produsul este destinat auto-asamblării.

Producator:TopeShopCod:TOPE2-dulap-regal-s40-wenge

Poti comanda online produsul Dulap pentru baie sau living, model Regal S40, latime 40cm, culoare wenge la pretul de 277lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Dulap pentru baie sau living, model regal s40, latime 40cm, culoare wenge , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Dulap pentru baie sau living, model regal s40, latime 40cm, culoare wenge poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 277.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Dulap pentru baie sau living, model regal s40, latime 40cm, culoare wenge prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 277.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 277.00 lei cat costa produsul cu codul TOPE-S40 WENGE nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Dulap pentru baie sau living, model regal s40, latime 40cm, culoare wenge se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TOPE-S40 WENGE atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Dulap pentru baie sau living, model regal s40, latime 40cm, culoare wenge , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Dulap pentru baie sau living, model regal s40, latime 40cm, culoare wenge a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Dulap pentru baie sau living, model regal s40, latime 40cm, culoare wenge

Comanda cu incredere